Την τελευταία του πνοή σε τροχαίο ατύχημα άφησε ο γνωστός τράπερ Mad Clip. Ο Πίτερ Αναστασόπουλος, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, σκοτώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης βυθίζοντας στη θλίψη τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο καλός φίλος του Mad Clip (από τα παιδικά τους χρόνια), Mike μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένεια του γνωστού τράπερ μετά τα δυσάρεστα. «Αισθάνομαι όπως αισθάνεται κάποιος που χάνει τον αδελφό του. Οι γονείς του είναι χάλια. Ο λόγος που εγώ βγήκα να μιλήσω είναι λόγω κάποιων άρθρων και κριτικών, που χωρίς να ήξεραν τι έχει συμβεί και τον Πίτερ γράφουν ότι “ήταν μαστουρωμένος, πήγαινε με 200 και καλά να πάθει”. Ο Πητ ούτε τσιγάρο δεν κάπνιζε, ούτε με 200 πήγαινε… Ποιος δεν έχει δώσει παραπάνω γκάζι το βράδυ στην παραλιακή; Δεν ήταν πάνω σε κόντρα. Δεν το επικροτώ», είπε αρχικά ο καλός του φίλος Mike.

Και συνέχισε: «Χάθηκε ένα νέο παιδί. Έχω διαβάσει τόσα κακά σχόλια που δεν ισχύουν. Με έχει πειράξει το “καλά να πάθει”. Ούτε βιαστής, ούτε κλέφτης ήταν. Τα λεφτά του τα έβγαλε μόνος του. Έχω διαβάσει πάρα πολλά. Για αυτό τον λόγο βγήκα. Για τη μνήμη του αδερφού μου. Εμείς ξέρουμε πολύ καλά τι έγινε. Δεν έπαιρνε ναρκωτικά ο Πητ, δεν έπινε αλκοόλ. Πάντα πρόσεχε στον δρόμο. Ποτέ δεν οδηγούσε μεθυσμένος. Μπορεί να πάτησε δυο τρεις φορές παραπάνω το γκάζι. Δεν έκανε κόντρα. Αν ισχύει αυτό που ακούμε όλοι, σε εκείνο το σημείο είχε κάποια νερά από τα ποτιστήρια του δήμου. Το υτοκίνητο έχει μεγάλη υποδύναμη. Πάτησε πάνω στα νερά και έχασε τον έλεγχο».

Τέλος, μιλώντας για τη φιλία του με τον Mad Clip αποκάλυψε: «Ήμασταν φίλοι από το 1999. Δε θα το πω επειδή ήταν αδερφός μου, κολλητός μου. Αλλά ήταν πραγματικά το καλύτερο παιδί. Για αυτό θρηνεί όλος ο κόσμος, εκτός από 10-15 άνθρωποι. Ήταν μια κατηγορία μόνος του ο Πητ και το ξέρει όλος ο κόσμος. Δε θέλω να μιλήσω για τους γονείς του. Οι γονείς του είναι χάλια όπως κάθε γονιός. Έφυγε ένας νέος άνθρωπος, όχι ένας αλήτης. Ήταν το καλύτερο παιδί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ