Το τελευταίο αντίο στον Τζώρτζη Μονογυιό είπαν σήμερα στο νησί του, στη Μύκονο η οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η κηδεία του τελέστηκε σε κλίμα συγκίνησης. Συντετριμμένη η αδελφή του, βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, αλλά και οι γονείς του. στην κηδεία του επιχειρηματία.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ όλον τον κοσμο για το μεγάλο κύμα αγάπης. Εσάς τους δημοσιογράφους που μιλήσατε με αγάπη για τον αδελφό μου. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί. Ήταν αθόρυβος και δεν μιλούσε για τα καλά που έκανε. Να προσεύχεστε για τον Γιώργο. Είναι στα χέρια του Θεού, του Χριστού μας και είναι καλά. Πήγε απλά σε μια άλλη διάσταση. Το σώμα του είναι εδώ και η ψυχή του είναι κοντά στον Χριστό», ανέφερε μιλώντας στις κάμερες η Κατερίνα Μονογυιού. Μαζί της τραγική φιγούρα είναι η μητέρα της, Ελένη Ξυδάκη, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής Tlive στον Alpha.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ο πατέρας του Τζώρτζη Μονογυιού, Μιχάλης που ανέφερε μόνο δυο λέξεις για τον θάνατο του γιου του. «Είμαι διαλυμένος», είπε ο πατέρας του 45χρονου επιχειρηματία.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Μονογυιού έκανε και συμπληρωματική δήλωση λίγο μετά την κηδεία του αδελφού της, αναφέροντας: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ήρωες, τον Γιώργο και τον Ανέστη που απεγκλώβισαν την Αθηνά και τον αδερφό μου από την πόρτα του συνοδηγού… Τον έβγαλαν… να κοιμάται. Αυτό. Δεν ήταν άλλος που βοήθησε. Δεν θα ήθελα άλλες ερωτήσεις, ευχαριστώ», είπε η Κατερίνα Μονογυιού.

Ο 45χρονος επιχειρηματίας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα την περασμένη Πέμπτη, χάνοντας τον έλεγχο της Ferrari που οδηγούσε. Στα αυτοκίνητο μαζί του ήταν και η σύζυγός του που απεγκλωβίστηκε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ