Μέσω ανάρτησής του, ο τράπερ Light, ο οποίος είχε συλληφθεί τις προηγούμενες ημέρες, ανακοίνωσε πως διακόπτει τη συνεργασία του με τον δικηγόρο που είχε αναλάβει την υπεράσπισή του.

O Light σε αυτή την ανακοίνωση, εξηγεί τους λόγους που προβαίνει σε αυτή την κίνηση, ενώ αναφορικά με την υπόθεση αναφέρει ότι θα κάνει δηλώσεις, όταν κριθεί σκόπιμο από τη νέα του νομική ομάδα.

«Όσον αφορά την υπόθεση στην οποία εμπλέκομαι και απασχολεί τη δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες θα κάνω δημόσιες δηλώσεις όταν κριθεί σκόπιμο από τη νέα μου νομική ομάδα.

Όσον αφορά τον κ. Γιώργο Μακρή που έως τώρα είχε αναλάβει την νομική υπεράσπισή μου. Σήμερα στις 30-12-2021 επιθυμώ να κάνω γνωστό ότι διακόπτω την συνεργασία μου μαζί του.

Η εμπλοκή του στην υπόθεση της νεοναζιστικής οργάνωσης Combat-18 (για την οποία ως χθες το βράδυ είχα πλήρη άγνοια) έρχεται σε άμεση αντίθεση με τις δικές μου αξίες και τα πιστεύω μου ως άνθρωπο, αλλά και ως γιο μετανάστη.

Έχω αποδείξει στο παρελθόν με τη στάση αλλά και με τις πράξει μους ότι είμαι ενάντια σε οποιαδήποτε φασιστική ιδεολογία.

Αυτός ήταν ο μοναδικός και ο καθοριστικός παράγοντας που διακόπτω τη συνεργασία μου με τον εν λόγω δικηγόρο

Ιωαννίδης Κρίστιαν Light», αναφέρει ο τράπερ.

Υπενθυμίζεται ότι ο τράπερ είχε δημοσιεύσει βίντεο στα stories του στο Instagram και τον έδειχναν με τρία όπλα στη ζώνη του. Την περασμένη Τρίτη, ο Light συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Η δίκη του από το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο έχει πάρει αναβολή για τις 10 Ιανουαρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ