Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ος Κυριάκος Μητσοτάκης στη βουλευτή Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού, για την τραγικό θάνατο του αδελφού της, Τζώρτζη Μονογυιού.

Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε τηλεφωνικά με την βουλευτή της ΝΔ, μετά το μοιραίο τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα. Ο Τζώρτζης Μονογυιός σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, στην περιοχή Πηγαδάκια.

Ο επιχειρηματίας ο οποίος δραστηριοποιούνταν στη Μύκονο και είχαμε γνωρίσει τηλεοπτικά μέσα από το The Wall σκοτώθηκε όταν το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε είχε σφοδρή σύγκρουση και τυλίχτηκε στις φλόγες.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε εμπλακεί σε τροχαίο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Mykonos Post, ο 42χρονος επιχειρηματίας, είχε εμπλακεί σε σοβαρό τροχαίο πριν από αρκετά χρόνια στο νησί των ανέμων.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στη Μύκονο. Οι γονείς του ήταν επίσης Μυκονιάτες, ο Μιχάλης Μονογυιός και η Ελένη Ξυδάκη. «Οι γονείς του έχουν χωρίσει. Ο πατέρας του εδώ και χρόνια έχει μαγαζί που νοικιάζει μηχανάκια στη Φάμπρικα και το σπίτι τους βρίσκεται στον Άη Γιάννη δίπλα στον Ορνό. Ο Τζώρτζης ήταν μόνο τη θερινή σεζόν στο νησί για τις δουλειές του. Τον χειμώνα έμενε στην Αθήνα. Το ίδιο και η μητέρα του. Μόνο ο πατέρας του μένει μόνιμα στο νησί, χειμώνα καλοκαίρι», αναφέρει κάτικος του νησιού στο Mykonos Post. Την Κατερίνα Μονογυιού, η οποία είναι σήμερα βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ την απέκτησαν τρία χρόνια μετά τον Τζώρτζη.

Να υπενθυμίσουμε ότι το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία σημειώνει ότι πρέπει να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύντροφό του, ενώ σήμερα θα κατέθετε υπόμνημα σε ποινική υπόθεση μετά από μήνυσή της. Το γραφείο του Αλέξη Κούγια «καλεί τον οπιονδήποτε αυτόπτη μάρτυρα ή οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για την πορεία του αυτοκινήτου πριν προσκρούσει στο δέντρο και αναφλεγεί να επικοινωνήσει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ