Κολωνός, 7 Οκτωβρίου 2022. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων περνούν χειροπέδες σε έναν πολύ γνωστό άντρα της περιοχής: τον Ηλία Μίχο. Η γειτονιά αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα παγώνει με τις κατηγορίες. Βίαζε και εξέδιδε ένα κορίτσι μόλις 12 ετών. Ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, υπεράνω πάσης υποψίας, όπως ήταν ο 53χρονος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, φέρεται να είναι εκείνος που κλείνει τα ερωτικά ραντεβού στο κορίτσι έναντι αμοιβής.

Οι συλλήψεις έρχονται η μία μετά την άλλη, με τους κατηγορούμενους να φτάνουν σήμερα, έξι μήνες μετά, τους 23, ακόμη και άντρες που ζουν στην ίδια γειτονιά με το ανήλικο κορίτσι. Ανάμεσα στους κατηγορούμενους και η μητέρα της 12χρονης. Από καταγγέλλουσα βρίσκεται κατηγορούμενη για μαστροπεία στην ίδια την κόρη της. Από την αρχή επιμένει ότι είναι αθώα.

Τώρα βρίσκεται προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, έχοντας καταθέσει ήδη δύο φορές αίτημα αποφυλάκισης και δίνοντας μια συμπληρωματική απολογία. Η 37χρονη μητέρα του κοριτσιού μιλά στο ΟΚ! για όλα, τον Ηλία Μίχο, τους άλλους κατηγορούμενους και τα λάθη που έκανε.

«Ζω έναν εφιάλτη δίχως τέλος όλους αυτούς τους μήνες. Όταν έμαθα τη φρίκη που έζησε το κοριτσάκι μου στα χέρια του Μίχου, έχασα τον κόσμο. Δυστυχώς η φρίκη αυτή δεν σταμάτησε εκεί» αναφέρει αρχικά.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ