Θύμα επίθεσης έπεσε η 12χρονη που κακοποιήθηκε και βιάστηκε από τον Ηλία Μίχο και άλλους δράστες. Η υπόθεση στον Κολωνό έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο ενώ όπως φαίνεται κάποιοι επιχειρούν να κλείσουν το στόμα της 12χρονης.

Σχετική ανακοίνωση έβγαλε το δικηγορικό γραφείο του Απόστολου Λύτρα που εκπροσωπεί τη μητέρα τη μητέρα της 12χρονης. Η μητέρα της ενημερώνει το κοινό για το τι συνέβη μέσω δελτίου τύπου το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σχετικά με την υπόθεση του βιασμού και κακοποίησης της ανήλικης κόρης μου στον Κολωνό.

Σήμερα, 3-4-2023, η κόρη μου (η οποία έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στον Κολωνό από τον Η. Μίχο και άλλους δράστες) δέχθηκε επίθεση στο σπίτι όπου διαμένει με τη θεία της και τον αδελφό της από άγνωστο άνδρα, ο οποίος, αφού παραβίασε την πόρτα, εισήλθε εντός της οικίας, της πρόταξε μαχαίρι, την τραυμάτισε στο χέρι και τράπηκε σε φυγή.

Το περιστατικό αυτό δεν είναι το πρώτο που συμβαίνει σε βάρος της κόρης μου, αλλά ακόμη και πριν από δύο εβδομάδες, άγνωστα άτομα πέταξαν πέτρες στο παράθυρο του δωματίου της, με αποτέλεσμα να σπάσει ολόκληρη η τζαμαρία.

Επίσης, το Σάββατο, 1-4-2011, άγνωστος άνδρας πλησίασε και τον δεκάχρονο γιο μου και αδελφό της μόλις βγήκε από την οικία που διαμένουν και του έκανε απειλητική χειρονομία, δείχνοντάς του να μη μιλήσει, μήνυμα το οποίο, προφανώς, προοριζόταν να το μεταφέρει στην αδελφή του.

Όλα αυτά τα συμβάντα, προφανώς δεν συνιστούν τυχαία γεγονότα, αλλά αποτελούν προσπάθειες εκφοβισμού της ανήλικης κόρης μου, για να σταματήσει «να μιλάει» σχετικά με όσα βίωσε. Ήδη δε για το σύνολο των ανωτέρω έχει υποβληθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου και ζητείται η άμεση συνδρομή των αρμόδιων αρχών, ώστε να συλληφθούν οι δράστες, ώστε να προστατευθεί η κόρη μου και η οικογένειά μου. Θέλω να καταστεί σαφές ότι οποιαδήποτε προσπάθεια εκφοβισμού μας θα αποβεί άκαρπη, η αλήθεια θα λάμψει και όλοι όσοι έχουν κακοποιήσει την ανήλικη κόρη μου θα λογοδοτήσουν ενώπιον των Αρχών».

Δείτε το δελτίο τύπου:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ