Συνεχής είναι η πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση των καταγγελιών για την Κιβωτό του Κόσμου. Πρώην φιλοξενούμενη στη δομή μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Δεκατιανοί» για όλα όσα συνέβησαν σε εκείνη.

«Κακοποιητικές συμπεριφορές από την άποψη της σεξουαλικής παρενόχλησης, όχι, δεν έχω δεχτεί. Ούτε έχω δει σε κάποιο άλλο παιδί, ούτε έχω βιώσει».

Σε σχέση με όσα καταγγέλλονται τις τελευταίες ημέρες, η κοπέλα είπε: «Έχω μάθει για πολλά παιδιά πράγματα, τα οποία δεν τα γνώριζα, έχει τύχει και μέναμε με πολλά παιδιά στην ίδια δομή, επειδή είχα δεθεί με κάποιους από εκεί μέσα, μου φαίνεται περίεργο που δεν είχαν μιλήσει».

«Έχω ακούσει και έχω δει ένα συγκεκριμένο παιδί, το οποίο το είχαν στην απομόνωση για πάνω από 7-8 μήνες. Δεν ξέρω πόσο κρατούσε, έτρωγε, έκανε μόνο δουλειές, δεν πήγαινε σχολείο. Εκεί που έμενα δεν υπήρχε νερό, δεν υπήρχε φως, άθλιες συνθήκες με λίγα λόγια».

«Ο σκοπός ο δικός μου δεν είναι να κλείσει η δομή, πολλά παιδιά θα βγουν να το πουν αυτό. Εγώ θέλω να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας γιατί δεν είναι σωστός» κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ