Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της «Κιβωτού του κόσμου» με τον πατέρα Αντώνιο να βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο.

Ο ίδιος πρωταγωνιστεί και σε δεύτερη καταγγελία για ασέλγεια προερχόμενη από έναν 15χρονο που ζει στη δομή του Βόλου. Νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η κατάθεση του παιδιού στην οποία παραδέχεται την ασέλγεια που υπέστη από τον πατέρα Αντώνιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 19χρονος που πρώτος άνοιξε τον ασκό του αιόλου με την καταγγελία του είχε δείξει τον 15χρονο και είχε ισχυριστεί πως πιστεύει ότι και εκείνος είχε πέσει θύμα του πατέρα Αντώνιου. Οι αρχές τον επισκέφτηκαν στη δομή του Βόλου, ωστόσο το παιδί αν και είχε μιλήσει στο στενό του περιβάλλον απέφυγε τότε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες στους αρμόδιους.

Σήμερα ωστόσο μεταφέρθηκε στο Σπίτι του παιδιού στην Αθήνα. Πρόκειται για έναν ειδικό χώρο, όπου παρουσία κοινωνικού λειτουργού τον επισκέφτηκαν οι εισαγγελείς ανηλίκων και του πήραν κατάθεση, κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε για τα όσα συνέβησαν με τον πατέρα Αντώνιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ