Η Κατερίνα Μονογυιού έχασε πριν από μερικές ώρες τον αδερφό της, Τζώρτζη σε τροχαίο δυστύχημα με τη Ferrari του. Το Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης στην Παραλιακή και ο 45χρονος αδελφός της βουλευτού της ΝΔ έχασε τη ζωή του.

Αδερφός της βουλευτού είχε λάβει μέρος στο ριάλιτι The Wall, όπου μάλιστα είχε ζήσει ένα δυνατό και έντονο έρωτα με τη συμπαίκτρια του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου.

Ποια είναι όμως η Κατερίνα Μονογυιού;

Σύμφωνα με το βιογραφικό της γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στην Μύκονο. Είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) της Κρήτης με μεταπτυχιακό δίπλωμα Msc CIDESCO με ειδικότητα beauty therapist.

Είναι μέλος σε πολλές Επιστημονικές Εταιρείες και Συλλόγους και διατηρεί το προσωπικό της γραφείο στη Μύκονο, όπου παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφικής υποστήριξης. Ήταν υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην περιφέρεια Κυκλάδων το 2012 και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», το 2014. Τελικά εξελέγη βουλευτής Κυκλάδων στις εκλογές του Ιουλίου του 2019.\

Κατερίνα Μονογυιού με τον σύζυγό της, Χάρη Μαριόλη

Το 2016 παντρεύτηκε τον προπονητή πυγμαχίας και πρώην αθλητή, Χάρη Μαριόλη με έναν γάμο που έμοιαζε να είναι βγαλμένος από παραμύθι. Στον λαμπερό αυτό γάμο παρευρέθηκαν εκατοντάδες προσκεκλημένοι απ’ ολόκληρη την Ελλάδα και κυρίως των Κυκλάδων. ενώ η νύφη πήγε στην Ιερά Μονή της Παναγίας Τουρλιανής, με μια αντίκα Rolls Royce silver Shadow. Το νυφικό της, δημιουργία της σχεδιάστριας Άννας Βενέτη, ήταν άκρως εντυπωσιακό με μια τεράστια ουρά ενώ την πλαισίωναν 19 παράνυφες. Το καλοκαίρι ήταν μάρτυρας στον πολιτικό γάμο του Γρηγόρη Μπιθικώτση και της Ελένης Τσιριγκάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ