Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» έχει κάνει την εμφάνισή της ενώ τα χαρακτηριστικά της είναι οι χιονοκαταιγίδες και οι χαμηλές θερμοκρασίες.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων έχει διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης από το Σ.Ν.Πεντέλης 414 μέχρι τον Αγιο Πέτρο.

Επισής, η κυκλοφορία έχει διακοπεί:

  • Στην επαρχιακή οδό Τατοΐου – Αγ. Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής με την οδό Χλόης (βασιλικά κτήματα) στη Βαρυμπόμπη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγ. Μερκούριο.
  • Στην επαρχιακή οδός Μαλακάς – Αγ.Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τυρταίου στις Αφίδνες, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγ. Μερκούριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά έκανε έκκληση στο protothema.gr: «Οι κεντρικοί δρόμοι είναι ανοιχτοί και τα μηχανήματα του Δήμου μας απο χτες το βράδυ ρίχνουν αλάτι στους δρόμους ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα.

Αυτή την ώρα η χιονόπτωση είναι πυκνή στη Παλαιά Πεντέλη, Νέα Πεντέλη και στο Πανόραμα Μελισσίων και για αυτό το λόγο κάνουμε έκκληση στους οδηγούς να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις προκειμένου να παραμείνει ανοιχτό το οδικό δίκτυο με τα συνεργεία του Δήμου να συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ