Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ιωάννας Τούνη για το revenge porn βίντεο, καθώς με νέα μήνυση κατονομάζει τους μάρτυρες, ωστόσο η πλευρά του συγκεκριμένου άνδρα αρνείτε την οποιαδήποτε εμπλοκή.

Η δικηγόρος του 35χρονου, Σωτηρία Πανουσάκη, μίλησε για τη μήνυση που κατατέθηκε στον πελάτη της. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το τί συνέβη στο περιστατικό που έλαβε χώρα το 2017, θα φανεί την αίθουσα του δικαστηρίου.

Το εν λόγω περιστατικό, που έγινε το 2017, δεν το επικοινωνήσαμε ποτέ. Μόλις διαπιστώσαμε την αναπαραγωγή του, καταγγείλαμε την συγκεκριμένη παράνομη πράξη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκληματος Θεσσαλονίκης, όπως οφείλαμε, δώσαμε όλα τα στοιχεία αποδεικνύοντας ότι δεν έχουμε σχέση με την δημοσιοποίηση του βίντεο. Ποιός άλλος θα πήγαινε να μηνύσει τον εαυτό του;

Από τον Μάιο του 2020 που κάναμε τη μήνυση και μετά δεν ανοίξαμε καμία συζήτηση γι’ αυτό. Ο πελάτης μου που είναι ο βασικός, ο μόνος πρωταγωνιστής στο βίντεο έκανε τη μήνυση και προσπάθησε να προχωρήσει τη ζωή του», ανέφερε αρχικά η κ. Πανουσάκη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και συνέχισε:

«Η κ. Τούνη είπες στις αρχές ποιος τράβηξε το βίντεο; Γιατί να ξέρει ο πελάτης μου και να μην ξέρει η κ. Ιωάννα Τούνη;  Ο πελάτης μου δεν γνωρίζει ποιος τραβάει το βίντεο. Το βίντεο αυτό μπορεί να έχει τραβηχτεί από τα 600 μέτρα με ζουμ. Ο πελάτης μου καταρρακώθηκε από τη δημοσίευση του βίντεο και έκανε τα πάντα για να μην πέσει στα χέρια ανθρώπων του περιβάλλοντός του και άλλων.

Από το 2017 και μετά δεν είχαν επαφή με την κ. Τούνη. Είχε δημιουργηθεί ένα κακό κλίμα έπειτα από τη δημοσίευση προσωπικών φωτογραφιών της. Ο πελάτης μου δεν γνωρίζει ποιός τραβάει το βίντεο, μπορεί να έχει τραβηχτεί από απόσταση 600 μέτρων με ζουμ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ