Στην πόλη του Φωτός βρίσκονται εδώ και μερικές ώρες η Ιωάννα Παλιοσπύρου με την Αννίτα Ναθαναήλ. Οι δύο γυναίκες που πλέον έχουν γίνει πολύ καλές φίλες ανέβασαν stories στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Πρόκειται για ειδυλλιακά στιγμιότυπα από τους δρόμους του Παρισιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι στο Παρίσι μαζί με την Αννίτα Ναθαναήλ για να συναντήσουν έναν εξειδικευμένο γιατρό. Το ταξίδι τους έχει ως σκοπό τη συμβουλή από επιστήμονες που είναι ειδικευμένοιστα χημικά εγκαύματα για να επόμενα βήματα της διαδικασίας αποκατάστασής της Ιωάννας, καθώς οι ειδικοί που την παρακολουθούν θέλουν να διαπιστώσουν την πρόοδό της και πώς έχει ανταποκριθεί μέχρι σήμερα ο οργανισμός της. Στο συγκεκριμένο ταξίδι δεν είναι προγραμματισμένο να κάνει κάποια θεραπεία.

Όπως δείχνουν μέσα από τα ολιγόλεπτα βίντεο, οι δύο γυναίκες στον ελεύθερο χρόνο τους κάνουν βόλτες στο στολισμένο Παρίσι. Και οι δύο δηλώνουν ερωτευμένες με την γαλλική πρωτεύουσα, ενώ έμειναν εντυπωσιασμένες από τον στολισμό-υπερπαραγωγή στη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων με τα εκατομμύρια κόκκινα λαμπάκια.

Μάλιστα, σε εντελώς χριστουγεννιάτικο mood και οι δυο τους ανέβασαν τα stories τους στα social media υπό τη μουσική υπόκρουση αγαπημένων τραγουδιών στο κλίμα της εποχής.

Θυμίζουμε πως η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η Αννίτα Ναθαναήλ βρέθηκαν πριν από μερικές εβδομάδες στο σόου μόδας του Τάσου Μητρόπουλου στην AXDW στο Ζάππειο, μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ιωάννας μετά την ολοκλήρωση της δίκης για την επίθεση που έγινε σε βάρος της. Μάλιστα, όπως είχε δηλώσει ο σχεδιαστής στο okmag.gr «η Ιωάννα μετά το πολυσυζητημένο δικαστήριο καθώς και όλες τις δυσάρεστες διαδικασίες που διένυσε, αισθάνθηκε ξανά την ανάγκη να επιστρέψει σιγά σιγά στην παλιά ζωή της. Όταν η ίδια ένιωσε έτοιμη, επέλεξε την επίδειξή μου και την ευχαριστώ θερμά που με τίμησε με την παρουσία της. Χαίρομαι πολύ που ένα event μου αποτέλεσε μια αφορμή να επανέλθει στην καθημερινότητα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ