Ο Ηλίας Γκιώνης, ο ακτιβιστής που προώθησε την υπόθεση βιασμού της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη στα social media, έκανε μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας πως είναι σε σοκ, ωστόσο, έστειλε ένα νέο μήνυμα συμπαράστασης.

Ο Ηλίας Γκιώνης με δάκρυα στα μάτια γράφει: «Εχθές το βράδυ με ενημέρωσαν ότι με ψάχνει η κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη. Σήμερα η κοπέλα με πήρε τηλέφωνο να μου πει ευχαριστώ και ότι θέλει να γίνουμε μία ομάδα μαζί με τον δικηγόρο της για να παλέψουμε με τα τέρατα.

Μίλησα με τον Χρήστο τον δικηγόρο της και μου έλεγε ο άνθρωπος ευχαριστώ για όσα κάνω, μου ανέλυσε όσα στοιχεία έχει και είπαμε ότι από εδώ και πέρα θα κάνουμε τα πάντα μαζί. Είμαι σε σοκ, αλλά κλαίω από χαρά δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα, τα όσα θυμάται η κοπέλα είναι ακραία.

Στηρίζουμε τον αγώνα της κοπέλας, μου είπε ότι αυτή πέρασε ότι πέρασε τώρα θα παλέψει για τα υπόλοιπα κορίτσια και μου ζήτησε όποιο κορίτσι θέλει να σας δώσω το κινητό της για να μιλήσετε και να γίνεται ομάδα».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ήλιας Γκιώνης, μίλησε την Κυριακή στο «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Ο ακτιβιστής αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές, αλλά και προτροπές να προσέχει έναν από τους τρεις άντρες που είχε κατονομάσει στο αρχικό του post. Ο Ηλίας Γκιώνης μίλησε και για την Ιωάννα Τούνη, και το revenge porn βίντεο με την influencer.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ