Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των παιδιών στην Πάτρα. Για πρώτη φορά η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλά μέσα από τη φυλακή. Η κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία με πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας μίλησε στον Γιώργο Σόμπολο και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και έκανε μια αποκάλυψη για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Αρχικά στην ερώτηση πώς νιώθει μετά τη σύλληψή της, η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε: «Όχι δεν γίνεται. Δεν έχουν τόσα στοιχεία. Έγινε για να γίνει. Ήταν άδικο».

Όταν όμως ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για τον Μάνο Δασκαλάκη εκείνη έκανε μια αποκάλυψη: «Μίλησα σήμερα το πρωί και μου είπε ότι θα πει ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία. Για να τον πάρουν για δουλειά και να έχει χρήματα να μου δίνει. Απ’ ό,τι κατάλαβα είπε ότι θα πει όσα είδαν τα μάτια του και από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω. “Εσείς θα πείτε την ποινή της και θα αποδείξετε αυτό που λέει”».

Στην ερώτηση αν είναι ικανοποιημένη με την εξέλιξη, η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε: «Όχι. Τον ρώτησα “έχεις καταλάβει πού είμαι;” Και μου απάντησε: “Έχουν πέσει να με φάνε. Με έδιωξαν από τη δουλειά μου”. Του λέω “σοβαρολογείς; έχεις καταλάβει πού είμαι;” και μου λέει “Τι να κάνω να βάλουν εμένα και τον πατέρα μου μέσα;”».

Τέλος, η Ρούλα Πισπιρίγκου εξομολογήθηκε ότι όπως την ενημέρωσε ο Μάνος Δασκαλάκης, μετά την παρουσία του στις Αρχές και την υπεράσπιση της κατηγορίας δεν θα μπορέσει να πάει στη φυλακή να τη δει.

Δείτε το video με όσα είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου στον Γιώργο Σόμπολο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ