Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε μέσα από τη φυλακή στον Γιώργο Σόμπολο και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η 33χρονη, που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, μίλησε για όλους και για όλα.

«Οι σκέψεις μου είναι πάντα τα παιδιά μου. Πάντα. Δε φανταζόμουν ποτέ ότι από εκείνη τη μέρα θα γίνεται όλο αυτό το πράγμα. Να με κατηγορούν για τον θάνατό της, για τον θάνατο της Ιριδούλας. Δεν αντέχεται Γιώργο, δεν αντέχεται», απαντά στην ερώτηση του δημοσιογράφου για τα τρία χρόνια που συμπληρώνονται από τον θάνατο της Μαλένας. «Έχω μείνει τώρα μόνη μου εδώ και έχω βάλει τον εαυτό μου σε μια σειρά. Τις σκέψεις μου, τα λάθη που έχω κάνει, δεν βρίσκω κάτι να έχω κάνει κακό στα παιδιά έστω μια αφορμή, έστω. Προσπαθώ να σκεφτώ να κατηγορήσω τον εαυτό μου σε κάτι και δεν βρίσκω. Θα μου πεις κανένας δεν θα έβρισκε, το θέμα είναι ότι με παρουσιάζουν έναν άνθρωπο και μιλάνε άτομα τα οποία δεν με γνωρίζουν, μιλάνε και με παρουσιάζουν τέρας και δεν είμαι αυτή».

Η 33χρονη κατηγορούμενη υποστηρίζει ότι κατηγορείται με «ενδείξεις» για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Στην ερώτηση αν αποδειχθεί ότι είναι εγκληματική ενέργεια και ο θάνατος της Ίριδας και της Μαλένας και πώς θα αντιδράσει εκείνη, απάντησε: «Θεωρώ και πιστεύω μέσα μου ότι δεν θα αποδειχθεί κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει. Από μένα δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, από κανέναν δηλαδή. Δεν μου περνάει καν από το μυαλό. Και να ξεκαθαρίσω και κάτι, εμείς πήραμε μια ιατροδικαστική. Εμείς δεν κάναμε επίθεση ούτε στον κύριο Αγαπητό, κάναμε κατά παντός υπευθύνου και ο λόγος ήταν να μας πει οποιοσδήποτε είναι υπεύθυνος από που προέκυψε η ηπατική ανεπάρκεια. Φάρμακο; Δεν ξέρω… καρδιολογικό; Αυτή την απάντηση ψάχναμε. Δεν κατηγορήσαμε κανένα ευθέως ποτέ».

«Όσο για την ιατροδικαστική δεν φέραμε καμία αντίρρηση στην αιτία θανάτου που έβγαλαν. Εμείς όταν πήραμε την ιατροδικαστική με τον Μάνο, αποφασίσαμε ότι κάποιος πρέπει να απαντήσει από που προέκυψε η ηπατική ανεπάρκεια. Μα θα πήγαινα ποτέ, ενώ είχα μια παθολογική αιτία να το κυνηγήσω; Δηλαδή ποιος άνθρωπος θα το έκανε; Μετά μου λένε για το πανάκι. Μα θα πήγαινα εγώ η ίδια να δώσω το πανάκι; Αν είχα κάνει κάτι με το ίδιο το πανάκι ή με κάθε άλλο τρόπο; Αυτά τα πράγματα είναι εξωφρενικά», υποστηρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή.

«Καταρχάς έχουν ξεπεράσει τα προσωπικά δεδομένα, τα έχουμε καταρρίψει αυτά τα πράγματα. Έχει γίνει η ζωή μου με τον Μάνο σίριαλ, ότι χτύπησα εγώ κοπέλα σε καφέ, ότι έκανα φασαρία σε σούπερ μάρκετ. Δόξα το Θεό ο Μάνος στη ζωή είναι και εδώ είναι να ερωτηθεί. Δεν έχουν γίνει ποτέ μα ποτέ αυτά τα πράγματα».

Για τη στάση του Μάνου: «Είπα ότι δεν θα σχολιάσω τη στάση του Μάνου, αυτό είπα και στους δικηγόρους, το έχω πει να το πουν και προς τα έξω. Αφού με ρωτάς όμως, θα σου απαντήσω… Ο Μάνος μπορεί, δεν έχω επικοινωνία. Εγώ είχα τρία τηλεφωνήματα όλα κι όλα και μετά είχε κόψει η επικοινωνία. Δεν μπορώ να ξέρω πως σκέφτεται ο Μάνος. Αν η μάνα των παιδιών του είχε σκοτώσει τα παιδιά του ή έστω το ένα από τα τρία και αυτός το έχει πάρει τόσο χαλαρά και τόσο ωραία, τι να πω… εγώ θα αντιδρούσα αλλιώς. Εγώ έκανα κάποιες προσπάθειες, οι οποίες ήταν άκαρπες. Να πει εμένα της ίδιας δηλαδή ότι ναι Ρούλα το έχεις κάνει, έχω αυτή την απόδειξη. Δεν έχω εγώ καλά καλά απόδειξη στα χέρια μου. Η στάση του είναι ανεξήγητη».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ξεκαθαρίζει μέσα από τη φυλακή ότι δεν υπήρξε κακοποίηση από τον Μάνο Δασκαλάκη μπροστά στην Τζωρτζίνα. «Απλά ήταν ένας έντονος τσακωμός» δηλώνει εξηγώντας πως δεν κατάλαβαν ότι η 9χρονη τους άκουγε καθώς εκείνη την ώρα είχε τηλεκπαίδευση.

«Δεν έχει τελειώσει για τη Ρούλα αυτός ο γάμος» δήλωσε ο Πάνος Σόμπολος μετά τη συνομιλία που είχε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Δεν υπάρχει ζωή και μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας» του τόνισε η 33χρονη.

Τέλος, η ίδια έχει στο πλευρό της σε όλο αυτό που περνάει τώρα έναν άνθρωπο που δεν θέλει να αποκαλύψει ποιος είναι. Ένα πρόσωπο που ο δημοσιογράφος του Star γνωρίζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ