Το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα είχε ως θύμα τον αδελφό της βουλευτού της Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού. Ο αδελφός της Τζώρτζης Μονογυιός είχε γίνει γνωστός πριν από περίπου 20 χρόνια, μετά τη συμμετοχή του σε γνωστό ριάλιτι. Στην συνέχεια, ο άτυχος άνδρας δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στη Μύκονο, απ’ όπου και καταγόταν. Η Κατερίνα Μονογυιού σύμφωνα με το δελτίο του STAR πληροφορήθηκε από δημοσιογράφους το τραγικό γεγονός του θανάτου του αδελφού της και έσπευσε σε άσχημη κατάσταση στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου είχε μεταφερθεί η σωρός του.

Όπως αναφέρθηκε στο δελτίο, η Κατερίνα Μονογυιού έτρωγε σε εστιατόριο, όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από δημοσιογράφο που τη ρωτούσε για το ατύχημα. Εκείνη δεν είχε ιδέα, ενημερώθηκε τότε για το τραγικό συμβάν. Στην συνέχεια έσπευσε στο νοσοκομείο για να μάθει τι έχει συμβεί με τον αδελφό και τη νύφη της.

Ο οδηγός είχε αγοράσει χθες το όχημα και το οδηγούσε για πρώτη φορά. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, υπερπολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ferrari προσέκρουσε σε δέντρο πάνω σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή, σε απόσταση λίγων μέτρων από τη διασταύρωση της Παραλιακής με τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ακόμα δεν έχουν καταλήξει για τα αίτια του δυστυχήματος. Σύμφωνα με τον ρεπορτάζ ο οδηγός απεγκλωβίστηκε νεκρός από το όχημα, ενώ η σύντροφός του έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Ο 45χρονος άνδρας, πατέρας δυο παιδιών, ήταν ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος ρούχων στη Μύκονο και έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι The Wall που παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το 2003 στον ΑΝΤ1. Μέσα στο ριάλιτι, μάλιστα, είχε ζήσει ένα δυνατό έρωτα με τη συμπαίκτρια του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέφρασε τη θλίψη του για τον χαμό του Τζώρτζη Μονογυιού και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής Super Κατερίνα μία ιστορία από τη συμμετοχή του δύστυχου άντρα στο ριάλιτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ