Η Άννα ήταν τρανς γυναίκα από την Κούβα και ήρθε πριν 4 χρόνια στην Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή. Δυστυχώς χθες βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η Άννα Ιβάνκοβα ήταν όπως λένε όσοι την γνώρισαν ένα γλυκό και ταλαντούχο πλάσμα και έκανε σόου στο γνωστό κέντρο «Οι κούκλες». Εκεί την είχε δει και την είχε ξεχωρίσει η Χριστίνα Πολίτη.

Η γνωστή δημοσιογράφος και κοσμικογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο με την Άννα να κάνει show στις Κούκλες και την αποχαιρέτισε με τα πιο όμορφα λόγια.

«We all loved you.. Anna μου.. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου, γιατί ψυχούλα ήσουν.. λαμπερή, φιλική, γεμάτη ταλέντο, αισιοδοξία και ζωντάνια. Θα μου λείψει η ανεπανάληπτη salsa σου, οι κουβέντες μας για την πατρίδα σου την Κούβα, τις δυσκολίες και τους αγώνες σου, την αγάπη σου για την Ελλάδα, μια χώρα που σε καλωσόρισε, σε αγάπησε αλλά αποδείχτηκε μοιραία για σένα, δυστυχώς .. Descanse en paz, querida..» έγραψε η Χριστίνα για την αδικοχαμένη Άννα….

H Xριστίνα πόζαρε με την Άννα όταν βρέθηκε στις «Κούκλες» για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ