Μία διαφορετική εικόνα από εκείνη που έχουμε συνηθίσει, βλέπουμε σήμερα από την Άνγκελα Μέρκελ. Η καγκελάριος της Γερμανίας, πραγματοποίησε μια επίσκεψη στην εκλογική της περιφέρεια και έκανε μία στάση στο πάρκο Marlow.

Η σιδηρά κυρία της πολιτικής περικυκλώθηκε από πτηνά τα οποία μάλιστα τάισε η ίδια. Ένας παπαγάλος προσγειώθηκε στο κεφάλι της και εκείνη φάνηκε να ξαφνιάζεται. Κάποιο από αυτά φαίνεται ότι δάγκωσε την Καγκελάριο, η οποία έγινε για μία ακόμη φορά Viral λόγω της ασυνήθιστης έκφρασης του πόνου που αποτυπώθηκε στο πρόσωπο της. Σύντομα πάντως το χαμόγελό της επέστρεψε και συνέχισε την επίσκεψή της.

Αυτή ήταν η αποχαιρετιστήρια επίσκεψη στην εκλογική της περιφέρεια προκειμένου να στηρίξει τον υποψήφιo διάδοχό της για την έδρα, Γκέοργκ Γκούντερ.

Η Άνγκελα Μέρκελ πραγματοποιεί «εθελούσια έξοδο» από την καγκελαρία και την πολιτική μετά από 16 ολόκληρα χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβερνητικού συνασπισμού τραβήξουν μετά τις 26 Σεπτεμβρίου, θα γίνει η μακροβιότερη καγκελάριος, ξεπερνώντας τη θητεία του ίδιου του μέντορά της, Χέλμουτ Κολ.

Φωτογραφίες: AFP/Visual Hellas

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ