Τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του ανέβηκε ο Χρήστος Βαρδίκος. Ο αστυνομικός που έσφιξε στην αγκαλιά του τη μικρή Λυδία μετά τη δολοφονία της μητέρας της στην υπόθεση στα Γλυκά Νερά, συγκίνησε όλο τον κόσμο. Η φωτογραφία κατάφερε να ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας και να γίνει εξώφυλλο στα μεγαλύτερα έντυπα διεθνώς.

Ο Χρήστος Βαρδίκος μίλησε στο Live News για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στη ζωή του, αλλά και για τη συγκλονιστική στιγμή που κράτησε στα χέρια του το μωρό της άτυχης Καρολάιν.

Μεταξύ άλλων είπε:
«Ήμουν με τη σύντροφό μου τα τελευταία σχεδόν 6 χρόνια μαζί, το αμέσως επόμενο βήμα είναι ο γάμος. Η κόρη μου, που είναι 9 ετών, η Κωνσταντίνα, το ζητούσε πολύ, θέλει και αδελφάκια. Το φυσικό επακόλουθο είναι αυτό που έγινε την Κυριακή. Όλα πήγαν πολύ ωραία, είμαστε όλοι χαρούμενοι, ευτυχισμένοι και όλα καλά. Και σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας».

H στιγμή που πήρε στην αγκαλιά του τη Λυδία
«Κλήθηκα να διαχειριστώ το πιο δύσκολο περιστατικό στην υπηρεσιακή μου ζωή, συναισθηματικά πάντα μιλάω, ακόμη το διαχειρίζομαι. Προσπαθώ να το αφήσω πίσω μου, όσο μπορεί να μείνει πίσω μου. Η σκέψη μου είναι ανά διαστήματα σας λέω στη Λυδία, θα ήθελα πραγματικά κάποια στιγμή να τη δω να έχει μεγαλώσει, να έχει γίνει γυναίκα, να έχει γίνει κοπέλα και να είναι ευτυχισμένη» εξομολογείται ο Χρήστος Βαρδίκος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook φωτογραφίες του με τους νεόνυμφους επισημαίνοντας πως πρόκειται για τον Χρήστο Βαρδίκο, τον αστυνομικό που έσφιξε στην αγκαλιά του το μωρό της Καρολάιν.

O γάμος έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο ξωκκλήσι της Αγίας Δύναμης στα Σπάτα,

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ