Τι αναφέρει στη «Super Katerina» ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κ.ΕΛ.Α.Ν., Πάρις Κουρτζίδης, για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα. Ο ίδιος παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία». «Τον Γιώργο τον ξέρω χρόνια. Είναι σκληρό καρύδι δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Μάλιστα όπως υπερθεμάτισε ο Πάρις Κουρτζίδης «Από ότι με ενημερώνουν οι γιατροί ο Γιώργος Τράγκας είναι μαχητής».

Δείτε το video παρακάτω:

Η περιπέτεια του δημοσιογράφου με την Cocid-19 ξεκίνησε στις αρχές του μήνα. Ο Γιώργος Τράγκας ανακοίνωσε ότι νοσεί με κορονοϊό, τόσο ο ίδιος, όσο και η γυναίκα του, Μαρία Καρρά. Με μία ανάρτησή του στο Facebook ο δημοσιογράφος μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία τους.

«Χορεύοντας τανγκό με τον Covid-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: “Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι”»,γράφει ανάμεσα σε άλλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ