Στο πλευρό του αδερφού του, στεκεται ο Γιάννης Λιγνάδης, από την πρώτη στιγμή. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον Γιάννη Πουλόπουλο και σχολίασε την ψυχολογική κατάσταση του Δημήτρη Λιγνάδη, λίγο πριν από την απόφαση του δικαστηρίου.

«Η ψυχολογία είναι αυτή που θα περίμενε κανείς, υπάρχει μια νευρικότητα, η οποία όμως καλύπτεται από μία ψυχραιμία και μία αξιοπρέπεια από την πλευρά του αδερφού μου. Αυτή η αξιοπρέπεια υπάρχει από την αρχή σε όλο αυτόν τον Γολγοθά που περνάει. Εσωτερικά θα υπάρχει μια ένταση, την οποία μπορεί και χαλιναγωγεί. Μη ξεχνάτε ότι υπάρχει έντονο και το στοιχείο του φόβου. Η δική μου ψυχολογία είναι παρόμοια…» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Λιγνάδης και συνέχισε:

«Προτεραιότητα για μένα αυτή τη στιγμή έχει η κρίση για την υπόθεση του αδερφού μου. Μετά θα προσπαθήσω να αντιμετωπίσω όλα τα υπόλοιπα, γιατί αυτή η ζωή πάντα φέρνει τέτοια βάρη. Ο θάνατος της μητέρας μου ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για τον αδερφό μου. Δεν πρόλαβε να τη χαιρετήσει, να της πει αντίο, να τη δει για τελευταία φορά. Ίσως αυτό μεταγενέστερα να του κοστίσει ακόμη περισσότερο. Ο αδερφός μου έχει μια θαυμαστή ψυχραιμία και ευγένεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ