Για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε ο αδερφός του, Γιάννης, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και ζήτησε την αθώωση του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού.

«Δέχτηκα να μιλήσω στο κανάλι σας και μάλιστα σε μία εκπομπή που έχει πολλάκις λιθοβολήσει τον αδερφό μου και έχει πλήξει και την υπόληψη του οικογενειακού ονόματος με άπλυτο και απαράδεκτο τρόπο.

Δεν είναι πρέπον να κρίνω την απόφαση του εισαγγελέως. Θεωρώ ότι πρόκειται για σκευωρία, είμαι κατηγορηματικός σε αυτό.

Είναι αυτοάνοσα νοσήματα όλα αυτά, τα γεννάει ο χώρος από μόνος του, να μην παίζουμε τις καλόγριες. Γιατί όλοι είμαστε αμαρτωλοί, όλοι έχουμε αμαρτίες, ποιος θα αρνηθεί ότι δεν έχει;

«Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις φημολογίες για τον αδερφό μου» πρόσθεσε. «Θέλω να έχω σεβασμό στους θερμούς. Θέλω τη δικαίωση του αδερφού μου» κατέληξε.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο εισαγγελέας Έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, ζήτησε την ενοχή του Δημήτρη Λιγνάδη για τους βιασμούς των τριών ανηλίκων καταγγελλόντων.

Ο εισαγγελέας ζήτησε αθώωση για την τέταρτη πράξη βιασμού σε βάρος ενήλικα άνδρα που αποδίδεται στον Δημήτρη Λιγνάδη καθώς ο μάρτυρας δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και σύμφωνα με τον εισαγγελέα γεννώνται αμφιβολίες για την αξιοπιστία του.

Σύμφωνα με τον εισαγγελικό λειτουργό αποδείχθηκαν πλήρως όσα κατήγγειλαν οι τρεις ανήλικοι κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης, ενώ δεν αποδείχθηκαν οι ισχυρισμοί που προέβαλε ο κατηγορούμενος περί σκευωρίας και πλεκτάνης που εξυφάνθηκαν στο πρόσωπό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ