Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση «Ρινόκερος» στο θέατρο «Κιβωτός».

Mετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ο ηθοποιός αποφάσισε να φύγει από το θεατρικό σχήμα, επειδή δεν θέλει να παίζει μόνο για εμβολιασμένους πολίτες.

Το θέατρο Κιβωτός, σε επίσημη ανακοίνωσή του όρισε τον νέο αντικαταστάτη του Άρη Σερβετάλη στην παράσταση.

Στην ανακοίνωση από το Θέατρο Κιβωτός, γίνεται γνωστό πως οι πρόβες έχουν ήδη ξεκινήσει και η παράσταση που σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας θα ανέβει εκ νέου στις 16 Δεκεμβρίου.

Ο σκηνοθέτης της παράστασης αποφάσισε να απαντήσει με χιούμορ σε όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με μια εικόνα και γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Επειδή στη ζωή μου αρέσει να γελάω και όχι να φανατίζομαι!»

Η ανακοίνωση για την αντικατάσταση του Άρη Σερβετάλη:

«Η ομάδα του «Ρινόκερου» και ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας με πίστη στη αξία της θεατρικής πράξης ανασυντάσσονται και με την αγάπη του θεατρόφιλου κοινού σε λίγες μέρες ο «Ρινόκερος» μας θα ανέβει και πάλι στη σκηνή με την σύμπραξη του αγαπημένου μας ηθοποιού Αιμιλιανού Σταματάκη που έχει την χαρά και την τόλμη να αναμετρηθεί με τον ρόλο του Μπερανζέ. Οι πρόβες έχουν ήδη αρχίσει. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας μας και τον ευχαριστούμε. Οι Παραστάσεις του «Ρινόκερου» θα επαναληφθούν από τις 16 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Κιβωτός»

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος». Ο γνωστός ηθοποιός αποχώρησε από την παράσταση που φιλοξενούσε το θέατρο Κιβωτός, μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων, τα οποία αποκλείουν τους ανεμβολίαστους από τα θέατρα, στα οποία έμπαιναν ως τώρα με rapid test.

Η κίνησή του Άρη Σερβτάλη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις αρκετών συναδέλφων του και «δίχασε» κατά κάποιον τρόπο τον θεατρικό κόσμο, με αντίθετες απόψεις να βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας, μέσα από εκπομπές ή τα social media. Οι περισσότεροι μάλιστα τόνισαν που με την αποχώρησή του ο ηθοποιούς άφησε άνεργους τους συναδέλφους του αλλά και όσους εργάζονταν στο θέατρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ