Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της «Κιβωτού του κόσμου» έπειτα από την απόφαση του νέου ΔΣ να απομακρύνει τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα από το κτίριο της δομής στο οποίο διέμεναν. Η απόφαση αυτή θα βρίσκεται σε ισχύ καθ’όλη τη διάρκεια της εξέλιξης των ερευνών σχετικά με τις καταγγελίες για κακοποίηση παιδιών και για οικονομικά αδικήματα.

Δικηγόροι του ζευγαριού ισχυρίζονται ότι μετά την έξωση αναγκάστηκαν να μείνουν στο αυτοκίνητό τους, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA ο πατέρας Αντώνιος και η Πρεσβυτέρα έχουν βρει ήδη σπίτι.

Παράλληλα ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις ενώ έχει γίνει γνωστό ότι τη Δευτέρα θα μεταβούν στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο προκειμένου να γνωστοποιήσουν τις παράνομες κινήσεις που, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, έχουν γίνει σε βάρος τους.

Μια από αυτές είναι η έξωση που έγινε από το ΔΣ χωρίς προηγούμενη προειδοποιήση ενώ έχουν αφήσει να διαρρεύσει ότι ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε μηνύσεις προς τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την πρεσβυτέρα έξω από τη δομή του Κολωνού. Η ίδια φανερά εκνευρισμένη έσπευσε να μπει μέσα στο αυτοκίνητο που την περίμενε ενώ ακούστηκε να λέει σε δημοσιογράφο που της απήυθυνε ερωτήσεις «Ρε άντε φύγε από εδώ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ