Στην αλαζονική συμπεριφορά της Έφη Κακαράντζουλα, στα σχόλιά της για την Ιωάννα Παλιοσπύρου καθώς και στα λόγια που αντάλλαξε με τον πατέρα της στο επισκεπτήριο, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο Mega, η γυναίκα που εδώ και 17 μήνες ήταν δίπλα της στην φυλακή.

Διαβάστε όσα είπε η Βάσω Αραμπατζή:
«Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Ψυχρό βλέμμα, δολοφονικό, μας υποτιμούσε, μας σνόμπαρε. Το παρατσούκλι της κατηγορούμενης στις φυλακές είναι… ‘το βιτριόλι’ και ενοχλείται όταν το ακούει, γιατί, σύμφωνα με τη μαρτυρία της 42χρονης, αρνείται να συνειδητοποιήσει το κακό που προκάλεσε» δήλωσε.

«Φυσικά και τη φωνάζουμε βιτριόλι. Πως αλλιώς να τη λέμε; Το καλό παιδί; Η άλλη η κοπέλα πεθαίνει κάθε μέρα κι αυτή λέει τι έκανα για να είμαι εδώ μέσα!» πρόσθεσε.

«Την εμφάνιση της την προσέχει πάρα πολύ κι αυτή τη πλατίνα… τη ρίζα την έκανε κάθε δύο εβδομάδες. Και beauté. Κι έκανε και τα νύχια της και σε άλλες δύο που ήταν μαζί».

Σύμφωνα με την Βάσω Αραμπατζή, η συμπεριφορά της 36χρονης είναι άκρως προκλητική και υπεροπτική.

«Το φίδι είναι πιο θερμό. Αυτή είναι ψυχρή, απειλούσε με τον Κεχαγιόγλου. Υποτιμούσε τις μπάμιες. Η κυρία. Και λέω πια είναι αυτή; Κι όταν την γνώρισα τον Οκτώβριο, ήταν με κάτι φόρμες… τι να σου πω».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ