Νέα στοιχεία για τη δράση της 36χρονης που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Η γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή φέρεται να την παρακολουθούσε από το Καλοκαίρι του 2019 όπως προκύπτει από τα ευρήματα στο κινητό της τηλέφωνο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, οι αρχές εντόπισαν στο τηλέφωνο της δράστιδος φωτογραφία τραβηγμένη τον Ιούνιο του 2019 από την είσοδο της πολυκατοικίας που διέμενε το θύμα. Ακόμη διαγραμμένες φωτογραφίες της κατηγορουμένης, παρουσίαζαν το που βρισκόταν το αυτοκίνητο της άτυχης κοπέλας οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Στις 30 Σεπτεμβρίου αναμένεται ακόμη να συζητηθεί στη δίκη το ποιοι ακριβώς ήταν οι παραλήπτες, στους οποίους η συσκευή εντοπισμού που είχε τοποθετηθεί στο Ι.Χ, έστελνε μήνυμα με τις συντεταγμένες της Ιωάννας. Δύο εβδομάδες πριν από την επίθεση με βιτριόλι, στάλθηκε μία φωτογραφία με συντεταγμένες σε πέντε άγνωστους παραλήπτες. Ενώ στις 18 Μαΐου από τις 6 έως τις 7 το απόγευμα αποστέλλεται η θέση της Ιωάννας 24 φορές προς άγνωστους παραλήπτες.

Μετατροπή της κατηγορίας ζητεί η δράστις
«Εκφράζουμε την προσωπική μας συμπάθεια στο θύμα αυτής της επιθέσεως. Η προσωπική και ανθρώπινη πλευρά της υπόθεσης δεν έχει σχέση με τα νομικά. Θεωρώ υποχρέωση μου να εκφράσω στην κ. Παλιοσπύρου τη συμπάθειά μου για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και θα βρίσκεται για πολλά χρόνια. Το τι θα πει η κατηγορούμενη για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, θα το πει στον οικείο δικονομικά χρόνο» ανέφερε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Σάκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ