Στην αρχική του θέση επέμεινε ο μάρτυρας – κλειδί πως δεν είναι το «μήλον της έριδας» ανάμεσα στην Ιωάννα και την 36χρονη κατηγορούμενη που της επιτέθηκε με βιτριόλι. Ο 40χρονος ανέφερε μεταξύ άλλων πως η γνωριμία του με την 36χρονη εξελίχθηκε σε περιστασιακή ελεύθερη σχέση. Στη συνέχεια τόνισε πως δεν έχει γνωρίσει ποτέ από κοντά την Ιωάννα Παλιοσπύρου και πως η μόνη επαφή που είχαν ήταν μέσω Facebook.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης του 40χρονου ο εισαγγελέας κάλεσε την Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία επιβεβαίωσε όσα ανέφερε ο μάρτυρας.

«Επιβεβαιώνω όσα λέει ο μάρτυρας. Είναι η πρώτη φορά που τον βλέπω δια ζώσης. Υπήρξαν μικρές διαφοροποιήσεις. Θυμάμαι ότι επανέρχονταν στη συνομιλία μας. Αν και του είχα εξηγήσει την κατάσταση με την Εφη και θεωρώ ότι ο ίδιος είχε καταλάβει, αλλά επανερχόταν στο να μου στέλνει μηνύματα».

Αναλυτικά ο διάλογος εισαγγελέα και μάρτυρα:

Εισαγγελέας: Το 2018 βρίσκεστε σε ελεύθερη ερωτική σχέση με την κατηγορούμενη; Την Παλιοσπύρου τη γνωρίζετε;

Μάρτυρας: Όχι, όχι.

Εισαγγελέας: Περιγράψτε πως έγινε το αίτημα φιλίας στην Ιωάννα;

Μάρτυρας: Γράφει ονοματεπώνυμο και αριθμό κοινών φίλων.

Εισαγγελέας: Γιατί κάνατε στο συγκεκριμένο πρόσωπο αίτημα; Ποιος ήταν ο λόγος;

Μάρτυρας: Δεν υπήρξε συγκεκριμένος λόγος.

Εισαγγελέας: Μετά την αποδοχή μεσολάβησαν μεταξύ σας συνομιλίες;

Μάρτυρας: Ναι απλές συνομιλίες σχετικά με κάποιον συνεπωνυμό μου

Εισαγγελέας: Το επόμενο διάστημα ήσασταν φίλοι ή σας είχε διαγράψει;

Μάρτυρας: Δεν το γνωρίζω. Δε βγαίνει κάποια ειδοποίηση. Πρέπει να μπω εγώ στη σελίδα της για να δω αν με έχει διαγράψει κάποιος. Σχετικά με τη διαγραφή μου από τους φίλους της μου είπε ότι υπάρχει ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για μένα. Της εξήγησα ότι δεν είμαι σε σχέση, μετά εκείνη μου είπε για κάποιον συνεπώνυμο μου και θεώρησα ότι κάπου εκεί έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ