Δεκάδες ήταν τα μηνύματα συμπαράστασης προς την Ιωάννα Παλιοσπύρου που έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε πριν από περίπου 1,5 χρόνο στην Καλλιθέα. Με θάρρος και δύναμη ψυχής, η 35χρονη παρουσιάστηκε σήμερα στο δικαστήριο, φορώντας ειδική λευκή μάσκα στο πρόσωπό της, λευκό καπέλο και ειδικούς επιδέσμους στα χέρια της, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα, ενώ πίσω της βρισκόταν η μητέρα της.

8027732

Πλήθος κόσμου κατά την άφιξη της στο δικαστήριο, φώναζε «Μπράβο Ιωάννα», χειροκροτώντας την και δίνοντάς της ακόμη περισσότερη δύναμη. Δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης έχουν κατακλύσει από νωρίς και το twitter.

Διαβάστε μερικά από τα μηνύματα:

Σήμερα, η Ιωάννα ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα, δήλωσε τα στοιχεία και αμέσως μετά η διαδικασία διεκόπη. Ο εισαγγελέας της έδρας, Χαρ. Μαστραντωνάκης, έκανε το σχετικό αίτημα με σκοπό να γίνει αναδιάταξη της σειράς των μαρτύρων: «Η υπόθεση αυτή λογικά θα διαρκέσει για να αποδειχθεί η αλήθεια και αυτή μόνο πρέπει να λάμψει. Να προτάξουμε σήμερα τις υπόλοιπες υποθέσεις ώστε το επόμενο διάστημα να μην έχουμε κάτι να μας εμποδίζει και να ασχοληθούμε με αυτή την υπόθεση» ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ