Μεγαλώνει η τραγική λίστα με τις γυναικοκτονίες στη χώρα μας. Ένας 55χρονος μαχαίρωσε την 46χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους στο Κουκάκι. Στη συνέχεια, ο δράστης προσπάθησε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από τη γέφυρα της Παλαιάς Φώκαιας με το αυτοκίνητο.

Λίγο πριν, είχε πάρει τηλέφωνο τον 24χροο γιο τους για να τον ενημερώσει ότι σκότωσε τη μητέρα του. Ο νεαρός ήταν έξω και διασκέδαζε όταν τον κάλεσε ο πατέρας του και του ανακοίνωσε ότι έχει δολοφονήσει τη μητέρα του. Αμέσως, επέστρεψε στο σπίτι και βρέθηκε μπροστά την απόλυτη τραγωδία.

Με αφορμή τη δυσάρεστη είδηση η δημοσιογράφος Χρύσα Λύκου έγραψε στο Facebook της το παρακάτω συγκλονιστικό κείμενο.

«Ένας πατέρας μπορεί να τηλεφωνήσει στον γιο του και να του πει: “Σε περιμένουμε με τη μαμά σου για να φάμε, θα αργήσεις;”.

Ένας πατέρας μπορεί να τηλεφωνήσει στον γιο του και να του πει: “Σε έχουμε πάρει 10 φορές τηλέφωνο απ’ το πρωί και δεν το σηκώνεις, μας έχεις λαχταρίσει εμένα και τη μάνα σου”.

Ένας πατέρας μπορεί να τηλεφωνήσει στον γιο του και να του πει: “Η μαμά έχει γενέθλια αύριο, πάμε μια βόλτα όλοι μαζί, θα χαρεί”.

Ένας πατέρας μπορεί να τηλεφωνήσει στον γιο του και να του πει: “Φρόντισε τι θα φας το Σαββατοκύριακο, με τη μαμά σου θα φύγουμε εκδρομή”.

Ένας πατέρας μπορεί να τηλεφωνήσει στον γιο του και να του πει: “Μη ξαναμιλήσεις έτσι στη μάνα σου γιατί πικραίνεται”.

Γενικά, ένας πατέρας μπορεί να πει πολλά στον γιο του, εκτός από το: “Σκότωσα τη μάνα σου”.

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι, σήμερα τα ξημερώματα. Τη μαχαίρωσε μετά από καβγά και η πόλη γεμίζει κόκκινη μπογιά. Ούτε μια λιγότερη δεν αντέχω να δω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ