Η υπόθεση της 14χρονης μαθήτριας που έπεσε θύμα του μαστροπού Ταχίρ, ο οποίος την έπαιρνε από το ίδρυμα της Νέας Σμύρνης και την εξέδιδε σε ξενοδοχεία της Αθήνας έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr ένα από τα πρόσωπα που εμπλέκονται στο συγκεκριμένο κύκλωμα μαστροπείας είναι ο 23χρονος Ελλάδιος, πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του κόσμου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει συλληφθεί και παραδεχτεί πως ανήκει στα τρία άτομα που βιντεοσκοπούσαν τον βιασμό της 14χρονης.

Να θυμίσουμε πως ο Ελλάδιος είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές κατηγορώντας τον πατέρα Αντώνιο ενώ λίγες εβδομάδες αργότερα ανακάλεσε τα όσα έλεγε προχωρώντας σε σχετικό βίντεο στα social media. Αμέσως μετά η εκπομπή Live News ξεκαθάρισε τι συνέβη εξηγώντας πως ο Ελλάδιος προσέγγισε αυτοβούλως τη δημοσιογραφική ομάδα ζητώντας να μιλήσει για τα όσα βίωσε στην Κιβωτό του Κόσμου.

Μάλιστα προθυμοποιήθηκε να δείξει στους δημοσιογράφους της εκπομπής το γνωστό διαμέρισμα «κολαστήριο» της «Κιβωτού» στο οποίο είχαν αναφερθεί πολλοί πρώην τρόφιμοι.

Τέλος, ο Ελλάδιος έδειξε ορισμένους κάδους στους οποίους, όπως υποστήριξε τότε στην εκπομπή, κατέληγαν οι δωρεές προς τη δομή. Ο ίδιος δεν παρέλειψε να μιλήσει ανοιχτά και για την παραβατική συμπεριφορά του που τον είχε οδηγήσει στη φυλακή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ