Μοιραίο αποδείχθηκε για τον Τζώρτζη Μονογυιό το βράδυ της Πέμπτης. Ο επιχειρηματίας έχασε τη ζωή του στην Παραλιακή, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Ο ίδιος ανασύρθηκε νεκρός, ενώ η σύζυγός του, η οποία βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού, κατάφερε να σωθεί και να μεταφερθεί τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Αύριο θα τελεστεί στην Μύκονο η κηδεία του επιχειρηματία, από όπου καταγόταν και δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά. Ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδελφός της βουλευτού Μυκόνου της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, καταγόταν από το νησί των Κυκλάδων, ενώ διατηρούσε επιχειρήσεις στα δημοφιλή Ματογιάννια.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στη Μύκονο, από γονείς Μυκονιάτες: Τον Μιχάλη Μονογυιό και την Ελένη Ξυδάκη. Μετά την ανάρτηση της αδερφής του και την παράκληση της οικογένειάς του, η μητέρα του θέλησε να αποχαιρετήσει τον γιο της με μια φωτογραφία τους.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Ξυδάκη, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία αγκαλιασμένη με τον αγαπημένο της γιο. Κάτω από την ανάρτηση έγραψε: «ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ για πάντα θα είσαι μέσα στην καρδιά μου και στα όνειρα μου».

Να υπενθυμίσουμε ότι το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία σημειώνει ότι πρέπει να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύντροφό του, ενώ θα κατέθετε υπόμνημα σε ποινική υπόθεση μετά από μήνυσή της. Το γραφείο του Αλέξη Κούγια «καλεί τον οποιονδήποτε αυτόπτη μάρτυρα ή οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για την πορεία του αυτοκινήτου πριν προσκρούσει στο δέντρο και αναφλεγεί να επικοινωνήσει».

«Μετά το τραγικό χθεσινό ατύχημα, το δικηγορικό μας γραφείο θα διερευνήσει μαζί με την Ελληνική Αστυνομία τις ακριβείς συνθήκες, υπό τις οποίες ένας εξαιρετικός οδηγός, με ένα ασφαλέστατο και πανάκριβο αυτοκίνητο, έχασε τη ζωή του

Με πολλή αγωνία περιμένουμε, αφού βελτιωθεί η υγεία της νυν συζύγου του και μητέρας του ολίγων μηνών δεύτερου παιδιού του να μας διευκρινίσει και να μας αποκαλύψει το τι ακριβώς προηγήθηκε της τελευταίας σκηνής του τραγικού για τον αείμνηστο Γεώργιο Μονογυιό ατυχήματος». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ