Η ομολογία του συζύγου της Καρολάιν, σαράντα μέρες μετά τον βίαιο θάνατό της, στα Γλυκά Νερά κάνει τον γύρο του κόσμου με την κοινή γνώμη να έχει παγώσει.

Στον προσωπικό λογαριασμό του πιλότου, από την ώρα που ομολόγησε ότι σκότωσε την μάνα της μόλις 11 μηνών κόρη τους, τα σχόλια έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας. Η αγανάκτηση διαδέχεται την οργή και τον πόνο! Ένα αναπάντητο «γιατί;» πλανιέται στα social media.

Η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου με λίγους στίχους από την συλλογή του Γιάννη Βαρβέρη «Ο Θάνατος το στρώνει» θέλησε να εκφράσει τη λύπη και την οργή της. “Για να μην ξεχνιόμαστε. Για να μην ξεχνιούνται τα θύματα και μένουν σαν απλές ειδήσεις. Για να τιμωρούνται παραδειγματικά αυτοί που τολμούν να αφαιρούν τη ζωή του συνανθρώπου. Καρολάιν Κράουτς, 20 χρονών και μητέρα της μικρής Λύδιας. Αναπαύσου στην αγκαλιά της γης¨.

(Ιnstagram/katerina_didaskalou_official)


Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από τις ευτυχισμένες στιγμές της Καρολάιν η Ναταλία Γερμανού κατέθεσε τα δικά της συναισθήματα για το έγκλημα. “Στις 40 μέρες γίνεται το μνημόσυνο. Και η ψυχή ελευθερώνεται και φεύγει. Στα «σαράντα» της ακριβώς, τον έστειλε εκεί που ανήκει. Στη φυλακή. Κι ύστερα γύρισε το κεφάλι της κι έφυγε ήρεμη”.

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία της αδικοχαμένης κοπέλας που ανέβασε η παρουσιάστρια. (Ιnstagram/natalia_germanou)

Σοκαρισμένη η Σίσσυ Χρηστίδου, λίγες ώρες μετά την ομολογία του πιλότου για την στυγνή δολοφονία της συζύγου, ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία με λεζάντα: “Θεέ μου… πόσο σκοτάδι χρειάστηκε για να σβήσει τόσο φως”.

 (Ιnstagram/sissychristidou)

Η Δανάη Μπάρκα αγανακτισμένη, όπως όλη η υφήλιος με την κυνική συμπεριφορά του Χαράλαμπου  Αναγνωστόπουλου, στην ιστορία της στο Ιnstagram της κατέθεσε δημόσια όλα εκείνα που από τη πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε το έγκλημα οι περισσότεροι,φοβισμένα και σιωπηλά, μη μπορώντας ούτε στον ίδιο μας τον εαυτό να ξεστομίσουμε, σκεφτήκαμε…

(Instagram/danai_barka)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ