Βαριά ποινική δίωξη σε έναν ακόμη ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή. Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε βαρύτατη ποινική δίωξη σε ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή, κατ’ εξακολούθηση και μη, τετελεσμένο και σε απόπειρα.

Σε βάρος του εν λόγω ηθοποιού, ο οποίος είχε δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά και στο εξωτερικό, είχαν κατατεθεί τέσσερις καταγγελίες από γυναίκες. Δυο από τις καταγγέλουσες μάλιστα είναι αδελφές και η μια είναι καταξιωμένη ηθοποιός με διεθνή καριέρα.

Πρόκειται για τον πέμπτο κατά σειρά ηθοποιό, ο οποίος διώκεται πλέον ποινικά για σοβαρές υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης. Πλέον, μετά την άσκηση της δίωξης η δικογραφία διαβιβάζεται σε ανακριτή, ο οποίος και θα καλέσει σε απολογία τον κατηγορούμενο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, για την υπόθεση είχε προηγηθεί από την εισαγγελία έρευνα, κατά την οποία οι καταγγέλλουσες ανέφεραν ότι υπέστησαν άγρια σεξουαλική κακοποίηση από τον ηθοποιό.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε με τις έγγραφες εξηγήσεις του, όσα του αποδίδονται οι γυναίκες που τον κατήγγειλαν. Ένας από τους ισχυρισμούς που φέρεται να προέβαλλε ήταν ότι οι καταγγέλλουσες τον είχαν ερωτευτεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ