Ο Δημήτρης Σούρας παρακολουθεί στενά την υπόθεση της Πάτρας τους τελευταίους μήνες. Ο καταξιωμένος ψυχίατρος έχει μάλιστα τοποθετηθεί αρκετές φορές δημόσια για την πολύκροτη υπόθεση. Σήμερα, μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, σχολίασε τα ιατροδικαστικά πορίσματα που βγήκαν για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

«Αγαπητή κυρία (θα σας παρακαλούσα να βάλετε και τις δύο λέξεις σε εισαγωγικά). Μόλις δημοσιεύτηκαν τα ιατροδικαστικά πορίσματα για το θάνατο και των δύο άλλων παιδιών σας», έγραψε ο Δημήτρης Σούρας απευθυνόμενος στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Τα διάβασα με προσοχή και δεν σας κρύβω ότι έχω ανατριχιάσει. Όλα τα αποτελέσματα αληθινά, επιστημονικά τεκμηριωμένα, αδιάσειστα».

«Πώς μπορέσατε; Τι ρωτάω τώρα, αφού η προσωπικότητα και η συμπεριφορά σας μίλησαν από την πρώτη στιγμή. Κάποτε υπήρχε μέσα μου το ιατρικό ενδιαφέρον και η περιέργεια να επικοινωνήσω μαζί σας. Τώρα έχουν εξαφανισθεί και έχουν αντικατασταθεί από την απέχθεια και την αδιαφορία», συνέχισε ο γνωστός ψυχίατρος.

«”Τότε γιατί μου γράφετε;” θα μου πείτε. Για να σας προτείνω κάτι που δεν έκανε κανείς. Τις επόμενες ώρες, εντελώς μόνη σας, καλέστε την ανακρίτρια και… ομολογείστε», την προτρέπει.

«Ίσως κάποια στιγμή, ντυμένη στα μαύρα και κοιτάζοντας ψηλά συνειδητοποιήσετε τις έννοιες της αλήθειας και του κακού».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ