Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας και του θανάτου των τριών παιδιών που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η Μαλένα, η Ίριδα και η Τζωρτζίνα δεν είναι πια στη ζωή και μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, οι Αρχές αναζητούν απαντήσει για όλα. Ο διακεκριμένος ψυχιάτρος Δημήτρης Σούρας έκανε μια νέα ανάρτηση για την υπόθεση της Πάτρας και το «γαϊτανάκι» των ευθυνών για την κεταμίνη, που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας.

Μετά τις τελευταίες έρευνες και τους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης, ο γνωστός ψυχολόγος πάιρνει θέση και αποκαλύπτει πως το πιο σημαντικό αυτήν τη στιγμή είναι να δικαιωθούν τα τρία παιδιά. «Έξι παιδικά και δακρυσμένα μάτια περιμένουν μια γλυκιά ηρεμία», ανέφερε στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση που έκανε ο Δημήτρης Σούρας για την κεταμίνη:

«Της κεταμίνης… το κάγκελο. Γνήσια, καθαρή, φαρμακευτική, νοθευμένη, βρώμικη, νοσοκομειακή, ναρκωτική, από φαρμακαποθήκη, από συνταγή, από γιατρούς, από νοσηλευτές, από παρεμπόριο, μέσω Ίντερνετ, από στέκια, από πλατείες, από προμηθευτές, από…

Πού βρέθηκε; Εκεί που βρίσκονται τα παράνομα όπλα, τα πακιστανικά τηλέφωνα, οι απαγορευμένες ουσίες, το βιτριόλι, τα ληγμένα αναβολικά, οι κακοποιημένες ψυχές και τα νεκρά σώματα, στην αγορά των ψευδαισθήσεων, των διαστροφών, των διαταραχών και της “προσωπικής ανάγκης”.

Μπορεί με τη βοήθεια κάποιου ή μόνος ή ακόμη και με πονηρό αλλά αποδεκτό τρόπο. Πάνω όμως από όλα αυτά, εκεί στο απέραντο και ψηλό γαλάζιο, έξι παιδικά και δακρυσμένα μάτια περιμένουν μια γλυκιά ηρεμία. Κάποιο χέρι που θα σκουπίσει τα δάκρυα και θα προσφέρει ένα δίκαιο και χαλαρό ύπνο. Περιμένοντας αυτή τη στιγμή, ξεχνάμε τα σενάρια και τις συνωμοσίες και αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα την ΑΛΗΘΕΙΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Της κεταμίνης… το κάγκελοΓνήσια, καθαρή, φαρμακευτική, νοθευμένη, βρώμικη, νοσοκομειακή, ναρκωτική, από φαρμακαποθήκη,…

Posted by Dimitrios Souras on Wednesday, May 4, 2022

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ