Εκτενές ρεπορτάζ έδωσε η Ρεγγίνα Σπυράτου μέσω της εκπομπής Happy Day σχετικά με όσα έγιναν χθες στο δικαστήριο του Πέτρου Φιλιππίδη. Όπως είπε η δημοσιογράφος ο κατηγορούμενος ούτε έστρεψε το βλέμμα του στην πλευρά των γυναικών που τον καταγγέλλουν. Τα μάτια του ήταν καρφωμένα στο πάτωμα. Οι τρεις καταγγέλλουσες ήταν τρία μέτρα μακριά του στην αριστερή πλευρά στην αίθουσα. Καμία δεν γύρισε να του πει κάτι. Πίσω από τον ίδιο καθόταν η γυναίκα, ο γιος του και συγγενικά του πρόσωπα. Ο γιος του ήταν ήρεμος.

Σχετικά με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε πως δεν είδε να κλονίστηκε το βλέμμα τη, λέγοντας μάλιστα πως υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν είναι κι έτσι.

Τέλος η δημοσιογράφος πρόσθεσε πως όταν ολοκληρωθούν οι ερωτήσεις από την έδρα του συνηγόρου Πολιτικής Αγωγής και της Υπεράσπισης ο κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα να απευθυνθεί ο ίδιος με ερωτήσεις στις καταγγέλλουσες. Ο Πέτρος Φιλιππίδης θέλει να είναι στο δικαστήριο όχι μόνο για να απολογηθεί αλλά και για να απευθύνει ερωτήσεις ο ίδιος στους μάρτυρες, όπως έχει τονίσει άλλωστε και ο δικηγόρος του, κύριος Δημητρακόπουλος.

Την Παρασκευή θα συνεχίσει η δικάσιμος με την συνέχεια της κατάθεσης πρώτης καταγγέλλουσας με ρωτήσεις της Πολιτικής Αγωγής και της Υπεράσπισης.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Happy Day:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ