Το πρωί της Δευτέρας εμφανίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης στο δικαστήριο με τον ηθοποιό να βρίσκεται Ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης εμφανίστηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για να καθίσει στο εδώλιο με τις κατηγορίες για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δυο απόπειρες. Η άφιξη του ηθοποιού έγινε λίγο μετά τις 8:30 το πρωί και ο Πέτρος Φιλιππίδης ανέβηκε στην δικαστική αίθουσα με ασανσέρ από το κυλικείο καθώς δεν ήθελε να τραβήξει την προσοχή. Στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη βρίσκεται η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου με τον γιο τους, οι οποίοι έφτασαν στο δικαστήριο λίγο πριν τις 9 το πρωί.

Οι καταθέσεις των τριών ηθοποιών που έχουν καταγγείλει τον ηθοποιό, θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο,

Φανερά αδυνατισμένος με τον ίδιο να πλέει μέσα στο κοστούμι του, ο Φιλιππίδης ήταν βιαστικός και απροσπέλαστος. Θυμίζουμε πως στον ίδιο έχουν απαγγελθεί κατηγορίες ότι βίασε μία συνάδελφο του, ηθοποιό, το 2008, και μάλιστα δύο φορές και ότι αποπειράθηκε να βιάσει άλλες δύο, το 2010 και το 2014.

Την ίδια στάση κράτησε και στην αποχώρησή του λίγο μετά τις 15:00. Ο Πέτρος Φιλιππίδης έφυγε τρέχοντας και με τις χειροπέδες στα χέρια από άλλο σημείο και πάλι μακριά από τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Παρόντες στη δίκη και συνεχώς στο πλευρό του ήταν η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου αλλά και ο γιος του.

Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης έξω από το Δικαστήριο.

Μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», το πρωί συνέβη ένα περιστατικό ανάμεσα στον γιο του ηθοποιού, τον Δημήτρη Φιλιππίδη και τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα. «Λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη, ενώ είχε έρθει ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, πλησίασε τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρη και του είπε: “Έμαθα ότι είσαι καλός ηθοποιός και θέλω να σε δω”. Ο Δημήτρης γύρισε και του ανταπάντησε: “Εγώ όμως δεν θέλω”. Και του απαντά ο Σπύρος Μπιμπίλας “Από πότε αποκλείεις τους ηθοποιούς” και μετά έφυγαν», περιέγραψε η δημοσιογράφος.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ