Η δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Σήμερα εξετάστηκε στενή του συνεργάτιδα από την πολιτική προστασία, η οποία ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η ρεπόρτερ της εκπομπής «Super Κατερίνα» η μάρτυρας κατέθεσε ότι ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε τη δουλειά του, ότι ήταν νευρικός, ότι είχε καλή συμπεριφορά ως προς τις γυναίκες και ως προς τους άντρες. Στη συνέχεια ρωτήθηκε για όταν φιλοξενήθηκε στο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη και πώς ήταν η συμπεριφορά του μέσα στο σπίτι. Εκεί η μάρτυρας «λύγισε» λέγοντας ότι στο δικαστήριο πήγε για να πει την αλήθεια και ότι πέρυσι τέτοιο καιρό έχασε τη δουλειά της επειδή θα πήγαινε ως μάρτυρας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Συγκεκριμένα ανέφερε το όνομα της ηθοποιού Τζένης Διαγούπη λέγοντας ότι όταν η ίδια δούλευε στο Στούντιο 4» της ΕΡΤ, η Τζένη Διαγούπη ανέφερε το όνομά της και είπε: «Γιατί την έχετε αυτή την κοπέλα εδώ, θα πάει μάρτυρας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη». Έτσι έχασε τη δουλειά της σύμφωνα με τα λεγόμενά της. Στη συνέχεια μετά την έντονη συναισθηματική της φόρτιση η δίκη διακόπηκε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ