Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, ο Αλί που κατηγορεί τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για βιασμό. Σύμφωνα με όσα καταθέτει, ο Αλί κατηγορεί τον Δημήτρη Λιγνάδη ότι τον βίασε σε ηλικία 15 ετών. Μιλώντας στην εκπομπή ο Αλί σπάει τη σιωπή του και αποκαλύπτει πως ο κατηγορούμενος «λέει ψέματα».

Μετά τον χαρακτηρισμό του συνήγορου υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια, που αναφέρεται στον Αλί ως «διεθνή απατεώνα», ο ίδιος απαντά.

«Είμαι μόνιμος κάτοικος αυτού εδώ του πλανήτη! Στον πλανήτη αυτό όπου δικάζεται ο παιδοβιαστής τριών ανηλίκων. Και ενός ενήλικα. Μεταξύ των οποίων και εγώ σε ηλικία 15 χρονών. Έχω έρθει στο ελληνικό δικαστήριο για να καταθέσω αυτό.

Για μένα εκεί είναι η ουσία. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως “δεν με γνωρίζει” και ήδη παρουσιάσαμε στοιχεία στο δικαστήριο που αποδεικνύουν πως λέει ψέματα. Αναμένονται και άλλα πολλά», αναφέρει ο άνθρωπος που καταγγέλλει ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης τον βίασε σε ηλικία 15 ετών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Αλί ισχυρίζεται ότι υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν πως γνώριζε τον Δημήτρη Λιγνάδη, παρόλο που εκείνος ισχυρίστηκε ότι δεν τον ξέρει. «Υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι αυτοί οι δυο άνδρες δεν ήταν απλώς γνωστοί, αλλά είχαν συνομιλίες. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι οι δυο τους είχαν ανταλλάξει μηνύματα και δεν είχαν συναντηθεί μόνο μία φορά», ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος μετά τη συνέντευξη του Αλί που σπάει τη σιωπή του.

Με τη σειρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε ότι στο δικαστήριο ο Αλέξης Κούγιας θα πιέσει έντονα τους μάρτυρες κατηγορίας και η διαδικασία δεν θα είναι εύκολη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ