Όλα πήραν τον δρόμο τους και ο πρώην παίκτης του Survivor και αθλητής της ελεύθερης πάλης Γιωρίκας Πιλίδης δικαιώθηκε έπειτα από τον διετή αποκλεισμό που του είχε επιβάλει η Ομοσπονδία Πάλης.

Τα ευχάριστα νέα έκανε γνωστά η δικηγόρος του, Ειρήνη Μαρούπα με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΩΡΙΚΑ ΠΙΛΙΔΗ

Μετά από έναν χρόνο παράνομου αποκλεισμού, του εννέα φορές παγκόσμιου και ευρωπαϊκού πρωταθλητή Γιωρίκα Πιλίδη ΓΙΩΡΙΚΑ, τον οποίον του επέβαλε η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών, πανηγυρικά τον ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ, ακυρώνοντας την αδιανόητη και παράνομη ποινή αποκλεισμού του, από κάθε αθλητική διοργάνωση για δύο έτη.

Επιτέλους, ο Γιώργος Πιλίδης επιστρέφει στα ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Συνέχισε το ευ αγωνίζεσθαι Γιωρίκα.

Είμαστε όλοι έτοιμοι να χαρούμε με τις επιδόσεις σου και να σε καμαρώσουμε να υψώνεις την ελληνική σημαία.

Η δικηγόρος του Γεωργίου Πιλίδη

ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ».

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΩΡΙΚΑ ΠΙΛΙΔΗΜετά από έναν χρόνο παράνομου αποκλεισμού, του 9 φορές παγκόσμιου και ευρωπαϊκού πρωταθλητή …

Posted by Μαρούπα Ειρήνη on Wednesday, April 5, 2023

Να θυμίσουμε ότι η τιμωρία του είχε να κάνει με όσα είχαν γίνει τον περασμένο Μάιο στις Σέρρες, καθώς κι όσα ακολούθησαν μετά το συμβάν. Εκτός του Γιωρίκα Πιλίδη βαριά τιμωρία περίμενε τον Πέτρο Μανουλίδη, επίσης για δύο χρόνια, αλλά και τους Τσεκιρίδη (1,5 χρόνο), Μπινεμπάουμ (1 χρόνο). Οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι είτε απαλλάχθηκαν, είτε δέχτηκαν επίπληξη ή ποινή με αναστολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ