Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Όλγα Καρπουζίδου που σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του okmag περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Το ζευχάρι που είναι μαζί τα τελευταία επτά χρόνια ετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση του και ανυπομονεί για τον ερχομό του πρώτου παιδιού.

Όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ του okmag η Όλγα Καρπουζίδου διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και το φύλο του μωρού που περιμένουν είναι κοριτσάκι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιωρίκας Πιλίδης έμαθε για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του μόλις λίγες μέρες πριν φύγει για το Survivor All Star. Μάλιστα όταν αποβλήθηκε έγινε γνωστό ότι ο λόγος ήταν η επικοινωνία με πρόσωπο στην Ελλάδα.

Ο λόγος της επικοινωνίας του Γιωρίκα Πιλίδη και η αποβολή από το Survivor All Star

Η αλήθεια είναι πως φάνηκε να μην τον ενόχλησε ιδιαίτερα η απομάκρυνσή του από τον Άγιο Δομίνικο καθώς ακούγεται πως ο λόγος της επικοινωνίας ήταν προκειμένου να μάθει το φύλο του μωρού.

Τι είχε πει ο Γιωρίκας Πιλίδης για το ενδεχόμενο του γάμου

Ο Γιωρίκας Πιλίδης και η αγαπημένη του, Όλγα Καρπουζίδου είναι μαζί από παιδιά. Σε συνέντευξη μάλιστα που είχε δώσει στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» ο γνωστός αθλητής είχε αποκαλύψει: «Νομίζω έχω βρει τον άνθρωπό μου στο πρόσωπο της συντρόφου μου. Θέλω να κάνω γάμο και οικογένεια».

Το επόμενο βήμα στη σχέση περίμενε και η Όλγα Καρπουζίδου

Από την πλευρά της η σύντροφός του, Όλγα Καρπουζίδου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» είχε αποκαλύψει πριν από 1,5 περίπου μήνα για το ενδεχόμενο να γίνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Γιωρίκα Πηλίδη: «Είμαστε 7 χρόνια μαζί και όλα είναι στα σχέδια».

Ο έρωτας και τα social media

Ο έρωτας του ζευγαριού κρατά τα τελευταία 7 χρόνια και το μωρό φαίνεται πως έρχεται να ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Το ζευγάρι μάλιστα έχει μοιραστεί και μέσα από τα social media φωτογραφίες και video από αγαπημένες κοινές στιγμές τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης διανύει μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής του καθώς από τη μια ετοιμάζεται να γίνει πατέρας για πρώτη φορά κι από την άλλη ήρθε η δικαίωση από το ΑΣΕΑΔ, πριν από μερικές εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών, έσβησε τον διετή αποκλεισμό τον οποίο του είχε υποβάλλει η ελληνική ομοσπονδία πάλης, με τον ίδιο να είναι έτοιμος να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα.

Η Όλγα Καρπουζίδου και ο Γιωρίκας Πιλίδης (φωτογραφία: NDP).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ