Οι 33χρονες δίδυμες αδερφές, Μπρίτανι και Μπριάνα Μπιν ζουν στη Βιρτζίνια. Το παράδοξο είναι πως παντρεύτηκαν πανομοιότυπα αδέρφια σε έναν κοινό γάμο και τώρα ζουν στο ίδιο σπίτι. Και οι ομοιότητες δεν σταματούν εδώ. Και οι δύο γέννησαν τα μωρά τους και οι σε απόσταση τριών μηνών η μία από την άλλη.

Οι δίδυμες γυναίκες έχουν μοιραστεί κάθε σημαντική στιγμή της ζωής τους μαζί και ζουν στο ίδιο σπίτι με τους αντίστοιχους συζύγους τους Τζος κσι Τζέρεμι Σάλιερς. Στις 21 Ιανουαρίου 2021 η Μπρίτανι ανακοίνωσε τη γέννηση του γιου της Τζετ μέσω του Instagram, με τον περήφανο πατέρα Τζος να λέει στη λεζάντα του γλυκού στιγμιότυπου: «Η Μπρίτανι είχε έναν υπέροχο τοκετό. Είμαι τόσο περήφανος για αυτούς και ενθουσιασμένος που είμαι ο μπαμπάς του Τζετ!».

Τον Απρίλιο του ίδιου χρόνου ακολούθησαν το παράδειγμά τους η Μπριάνα με τον Τζέρεμι. Το ζευγάρι μοιράστηκε μια φωτογραφία του νεογέννητου Τζαξ. Ο Τζέρεμι έγραψε: «Είμαι τόσο περήφανος για την όμορφη γυναίκα μου, Μπριάνα, και πόσο καλά τα πήγε. Ήταν τόσο δυνατή και γενναία και έκανε καταπληκτική δουλειά. Είμαι ευγνώμων που τα αγόρια μας θα μεγαλώσουν μαζί!». Από τότε που καλωσόρισαν τους γιους τους, η τετράδα παραδέχτηκε ότι «η ιδιωτικότητα γίνεται ζήτημα» στο κοινό τους σπίτι, αλλά σκοπεύουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους ως «μία οικογενειακή μονάδα».

Ο Τζέρεμι είπε στο Entertainment Tonight: «Νιώθω σαν να είμαι ο γονιός του Τζετ και νομίζω ότι ο Τζος αισθάνεται το ίδιο για τον Τζαξ». Η Μπριάνα πρόσθεσε ότι «τα υπνοδωμάτια και οι ντουλάπες» ήταν «ένα τεράστιο, τεράστιο ζήτημα σε αυτό το σπίτι», και αποκάλυψε επίσης ότι όλοι οι τέσσερις μοιράζονται έναν τραπεζικό λογαριασμό, επομένως «δεν είναι πρόβλημα το μοίρασμα των χρημάτων».

Τα ζευγάρια, που παντρεύτηκαν στο Τουίνσμπουργκ του Οχάιο τον Αύγουστο του 2018 με τις νύφες να επιλέγουν ίδια φορέματα, ανακοίνωσαν την είδηση ​​της κοινής τους εγκυμοσύνης τον Αύγουστο του περασμένου έτους με μια φωτογράφιση με θέμα το Baywatch.

Η ανάρτησή τους έγραφε: «Μάντεψε τι! Και τα δύο ζευγάρια εγκυμονούν! Είμαστε ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες που βιώνουμε επικαλυπτόμενες εγκυμοσύνες και που μοιραζόμαστε αυτά τα νέα με όλους σας!». Η Μπρίτανι και η Μπριάνα συναντήθηκαν με τον Τζος και τον Τζέρεμι σε ένα φεστιβάλ για δίδυμα το 2017 και, μετά από ένα ρομαντικό ειδύλλιο, και οι δύο έκαναν πρόταση γάμου έξι μήνες αργότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ