Σε κρίσιμη κατάσταση αλλά παράλληλα διαχειρίσιμη σύμφωνα με τους γιατρούς, βρίσκεται ο οφθαλμίατρος που δέχτηκε τα πυρά γυναίκας μπροστά στο ανήλικο παιδί του. Η γυναίκα που πυροβόλησε τον γιατρό συνελήφθη, στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρίας, στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με την εκπομπή live news εκείνη φαίνεται να προσπαθεί να μπερδέψει τους αστυνομικούς που καλύπτουν την υπόθεση, καθώς αναφέρει πολλές ιστορίες οι οποίες δεν σχετίζονται με την υπόθεση, ενώ κατάθεση θα δώσουν η σύζυγός και το παιδί του γιατρού.

Το πρώην μοντέλο που αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, πριν από λίγες μέρες, φέρεται να είχε απειλήσει κάποιον συνάδελφό τους.

Δείτε το βίντεο:

Η γυναίκα που πυροβόλησε τον γνωστό γιατρό είχε μαζί του δικαστική διαμάχη εδώ και χρόνια. Διεκδικούσε το παιδί της που μεγάλωνε με τον πατέρα του και την Αγγλίδα σύζυγό του.

Λίγες ώρες πριν την πράξη

Λίγες ώρες πριν την πράξη της η 49χρονη εικαστικός είχε ξεσπάσει στο Facebook. Η ίδια έκανε λόγο για απαγωγή του παιδιού της.

«ΕΛΛΗΝΕΣ…..Όσοι από εσάς νιώθετε ακόμα άνθρωποι βοηθήστε με να σώσω το ανήλικο παιδί μου από τους ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΤΗΣ» έγραφε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της λίγες μόνο ώρες πριν γίνει γνωστό ότι πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της.

Η 49χρονη είναι μια γοητευτική γυναίκα. Σύμφωνα με τα στοιχεία στο προφίλ της στο Facebook έχει σπουδάσει στην Σχολή Καλών Τεχνών στο Μιλάνο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ