Στις φυλακές στο Μαλανδρίνο βρίσκεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προκειμένου να εκτίσει την ποινή του για τη δολοφονία της Καρολάιν.

Μάλιστα ο Mπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται προληπτικά σε καραντίνα για τρεις ημέρες, σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ισχύει στις φυλακές για τον κορονοϊό. Η ποινή που του επιβλήθηκε για τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά είναι ισόβια και 11 ακόμα έτη κάθειρξης και έξι μηνών. Ακόμη το δικαστήριο επέβαλλε και χρηματική ποινή στον κατηγορούμενο ύψους 21.000 ευρώ.

Ο 33χρονος πιλότος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, χωρίς δηλαδή να του αναγνωριστεί βρασμός ψυχικής ορμής όπως ζητούσε, για κακοποίηση ζώου αλλά και για τα άλλα δυο πλημμελήματα που αντιμετωπίζει – ψευδή καταγγελία και ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση.

Επίσης, το δικαστήριο απέρριψε την ένσταση της υπεράσπισης ώστε να μην συνεκτιμηθεί η κατάθεση της συμβούλου ψυχικής υγείας Ελένης Μυλωνοπούλου η οποία παρακολουθούσε το ζευγάρι.

Τώρα σύμφωνα με το Star, ο 33χρονος υπέβαλε δύο αιτήματα στη διεύθυνση των φυλακών. Το πρώτο είναι να κάνει μεροκάματα στις φυλακές, και το δεύτερο να δώσει Πανελλαδικές εξετάσεις με σκοπό να εισαχθεί στη Νομική Σχολή. Όπως ακούγεται στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε κάνει πρακτική στη δίκη του, όπου έκανε ερωτήσεις στους μάρτυρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ