Σήμερα Τρίτη συνεχίζεται η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Πρόκειται για τον κατ’ομολογία δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς σε ένα έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο. (NDP)

Την Παρασκευή είχαμε διακοπή της δίκης εξαιτίας του φορτωμένου προγράμματος του δικηγόρου του πιλότου. Μάλιστα αίσθηση έκανε το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος δήλωσε έγγαμος και χήρος. Απόντες από τη σημερινή διαδικασία είναι οι γονείς της Καρολάιν, οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από τον δικηγόρο τους. «Η μητέρα της Καρολάιν ήθελε να έρθει σήμερα στο δικαστήριο αλλά ειδικοί επιστήμονες δεν το επέτρεψαν για να μην κλονιστεί η υγεία της», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης σημειώνοντας πως ούτε ο πατέρας του θύματος μπορεί να βρεθεί στη δίκη λόγω σοβαρών κινητικών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και τα οποία δεν του επιτρέπουν να κινηθεί ούτε στο νησί της Αλονήσου, όπου διαμένει μόνιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δίκη θα συνεχιστεί την Τρίτη με τη μάρτυρα κατηγορίας τη σύμβουλο ψυχικής υγείας της άτυχης κοπέλας. Στο δικαστήριο ο 33χρονος πιλότος παρουσιάστηκε καλοντυμένος και ψύχραιμος.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την άφιξή του στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο το πρωί της Τρίτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ