Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες στο κέντρο της Αθήνας με πρωταγωνιστή τον Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου του Παλαιφάτου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, Μητροπολίτη Ναυκράτιδος Παντελεήμων.

Συγκεκριμένα ο Μητροπολίτης Ναυκράτιδος βρισκόταν στην Αθήνα και ενώ έτρωγε σε εστιατόριο στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου μαζί με συνδαιτυμόνες του, άγνωστοι άντρες του επιτέθηκαν.

Όπως μετέφερε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Μητροπολίτης Ναυκράτιδος άκουγε από το διπλανό τραπέζι σχόλια περί κακοποίησης παιδιών ενώ οι άντρες, μεταξύ των οποίων και ένας δημοσιογράφος από την Πάτρα, έφτασαν στο σημείο να τον προπηλακίσουν.

Όπως έγινε αντιληπτό οι άγνωστοι άντρες πίστεψαν ότι έχουν στο διπλανό τραπέζι τον πατέρα Αντώνιο από την «Κιβωτό του κόσμου». Ο Μητροπολίτης Ναυκράτιδος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το εστιατόριο ενώ την ώρα που μπήκε στο αυτοκίνητό του άρχισαν να τον ακολουθούν με τις μηχανές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ανδρέα Καραγιάννη της ekklisiaonline.gr ο ίδιος κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία αλλά δεν προέβη σε μήνυση κατά αγνώστων.

Φρόντισε ωστόσο να ενημερώσει το αστυνομικό τμήμα Κυψέλης γιατί διαμένει στην ευρύτερη περιοχή όταν βρίσκεται στην Αθήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ