Ο Αντώνης Σρόιτερ λίγες ώρες πριν βρεθεί απέναντι από τους πολιτικούς αρχηγούς για να συμμετάσχει στο debate μίλησε στον Ξενοφώντα Σκιντζή και την εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη διαδικασία ενώ αναφέρθηκε και στην απόφαση του Νίκου Χατζηνικολάου να μην συμμετάσχει.

«Δεν θα υπάρχει ανταγωνισμός στο debate μεταξύ των δημοσιογράφων. Οι δημοσιογράφοι δεν πάνε εκεί για να φανούν οι ίδιοι, πρωταγωνιστές είναι οι πολιτικοί αρχηγοί. Δεν έχω αγωνία. Είναι όμως μια διαδικασία που θα πρέπει να είναι κανείς αρκετά διαβασμένος» είπε αρχικά ο Αντώνης Σρόιτερ.

«Φοβούνται μια πιο ελεύθερη διαδικασία»

Όσον αφορά την τάση των πολιτικών αρχηγών να επικοινωνούν την καθημερινότητά τους μέσα από τα social media ο γνωστός άνκορμαν σχολίασε: «Προσπαθούν οι πολιτικοί να πάνε κοντά στους νέους. Το να σηκώνεις βιντεάκια στα social media, δεν ξέρω αν σε φέρνει κοντά στους νέους. Εγώ θα ήθελα οι πολιτικοί να έρχονται κοντά στους νέους και τα 4 χρόνια, και όχι λίγες ημέρες πριν τις εκλογές. Το ότι οι πολιτικοί απέρριψαν την ελεύθερη ερώτηση, είναι χαρακτηριστικό το πόσο φοβούνται μία πιο ελεύθερη διαδικασία».

Σχολιάζοντας την απόφαση του Νίκου Χατζηνικολάου είπε: «Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει αποφασίσει εδώ και χρόνια να μην συμμετέχει σε αυτή τη διαδικασία. Είναι πολύ σεβαστή η άποψή του, δεν διαφωνώ και πολύ μαζί του. Από εκεί και πέρα, τι να πει κανείς για τον Γιώργο Παπαδάκη; Είναι από τους εμπειρότερους ανθρώπους στη δημοσιογραφική πιάτσα, άρα θα είναι πάρα πολύ εύκολο για εκείνον να προσαρμοστεί σε αυτό» .

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Αντώνης Σρόιτερ: «Δεν θεωρώ ότι οι ψυχαγωγικές εκπομπές δεν μπορούν να χειριστούν μεγάλα θέματα της επικαιρότητας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ