Η μέρα της δίκης για την πολύκροτη υπόθεση με το βιτριόλι έφθασε και σήμερα η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε στα δικαστήρια φορώντας την ειδική μάσκα της μετά τα δύσκολα χειρουργεία στα οποία έχει υποβληθεί. Η δίκη μπορεί να πήρε αναβολή για τις 30 Σεπτεμβρίου, η άτυχη Ιωάννα, όμως, στάθηκε με θάρρος μπροστά στις κάμερες και τους φωτογράφους που βρέθηκαν εκεί και δέχθηκε κύμα αγάπης και συμπαράστασης από πολύ κόσμο.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που έχουν σταθεί στο πλευρό της και τη στηρίζουν είναι και η Αννίτα Ναθαναήλ. Η ίδια συγκινημένη από την ιστορία της, την έχει στηρίξει έμπρακτα όλους αυτούς τους μήνες. Με δική της πρωτοβουλία ξεκίνησε μια καμπάνια προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να βοηθηθεί η Ιωάννα και να καταφέρει να προχωρήσει στις απαιτούμενες επεμβάσεις. Ακόμη, πριν από λίγο καιρό την είχε συνοδεύσει και στη Γαλλία, όπου η Ιωάννα έκανε ειδικές θεραπείες που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.

Με αφορμή λοιπόν, τη σημερινή μέρα και τη δημόσια εμφάνιση της Ιωάννας, η Αννίτα Ναθαναήλ δημοσίευσε στο Instagram της μια φωτογραφία που είχαν τραβήξει μαζί πριν από το καλοκαίρι και τη συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Κάθε μέρα μου αποδεικνύεις τη δύναμη ψυχής που κρύβεις μέσα σου! Είμαι τόσο μα τόσο περήφανη για σένα! Καμιά περούκα και κανένα φίλτρο δεν μπορεί να υπερισχύσει της εσωτερικής σου ομορφιά!», έγραψε χαρακτηριστικά η Αννίτα Ναθαναήλ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ