Μια μαρτυρία «φωτιά» παρουσίασε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η χαρτορίχτρα στην οποία απευθύνθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε η Ευγενία Πουλοπούλου για τις αναζητήσεις της 33χρονης προκειμένου, όπως της έλεγε, να κάνει τον Μάνο να επιστρέψει σε εκείνη μετά τον χωρισμό τους. «Επέμενε ότι ο Μάνος είχε εξωσυζυγική σχέση και ότι θέλει με κάποιο τρόπο να της κάνει κακό», αποκαλύπτει.

Ήρθαν σε επαφή στις αρχές Απρίλη πέρυσι, όταν είχαν πεθάνει η Ίριδα και η Μαλένα. «Προσπαθούσα να την πείσω να ηρεμήσει και ότι δεν υφίσταται εξωσυζυγική σχέση», συμπληρώνει ενώ τις ζητούσε επίμονα μαγιοσόφια.

Την μαρτυρία αυτή σχολίασε στο Twitter η Αννίτα Ναθαναήλ παραλληλίζοντας την κίνηση της Ρούλας Πισπιρίγκου με αυτή της Έφης Κακαράντζουλα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. «Και μέσα σε όλο το χαμό εμπλέκεται κι άλλη χαρτορίχτρα», ανέφερε.

Και συνέχισε: «Μετά την Κακαράντζουλα που επιτέθηκε στην Παλιοσπύρου (γιατί η χαρτορίχτρα της άναβε φωτιές) προστέθηκε και η ομολογία της νέας χαρτορίχτρας. Τι ζούμε Θεέ μου!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ