Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε η Αννίτα Ναθαναήλ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο τελευταίο χειρουργείο που έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε σε εκδήλωση του «Make a wish» και συνομίλησε με τους επώνυμους που ήταν εκεί.

«Δεν έχω υπογράψει ακόμα. Δεν έχω να ανακοινώσω κάτι. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου, η καρδιά μου και η σκέψη μου είναι σε αυτό που κάνω κάθε πρωί. Το μόνο που θέλω και μπορώ να συζητήσω μαζί σας είναι το Happy Day. Όλα τα άλλα είναι σκέψεις και συζητήσεις. Το βασικό σε μια συνεργασία – και μέχρι τώρα το έχω πετύχει – είναι να έχω μια καθαρή συμφωνία», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Αλήθειες με τη Ζήνα σίγουρα πρέπει να δούμε του χρόνου, εκτός αν αλλάξει τα σχέδιά του το κανάλι. Συνήθως για ανανέωση συμβολαίου μιλάμε το Μάιο. Το late night είναι το στοιχείο μου, αλλά όλα έρχονται όταν πρέπει να έρθουν», δήλωσε από την πλευρά της η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Κακώς σχολίασα στο Twitter τη σχέση της Ασημίνας από το Survivor με το Χρήστο Δάντη. Ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που αισθάνεται και επιθυμεί. Εγώ στην κόρη μου θα έλεγα να κάνει ό,τι θέλει, αλλά να μην προάγει αυτό που είναι δική της επιλογή», πρόσθεσε η ίδια.

Στην εκδήλωση βρέθηκε και η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία αναφέρθηκε στο πρόσφατο χειρουργείο της Ιωάννας Παλιοσπύρου. «Δεν πήγε καλά το τελευταίο χειρουργείο της Ιωάννας. Η Ιωάννα είναι μάχιμη και θα το ξεπεράσει και αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά την καταδίκη της Έφης Κακαράτζουλα που ομολόγησε την πράξη της και τα χειρουργεία που διαδέχονται το ένα το άλλο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει πια γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Η Αννίτα Ναθαναήλ μάλιστα αποκάλυψε πως αυτό που βλέπει είναι ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει ισορροπήσει στη ζωή της.

Η ίδια στάθηκε στο πλευρό της στα δύσκολα και ταξίδεψε μαζί της στο εξωτερικό, όταν χρειάστηκε τη βοήθειά της η Ιωάννα Παλιοσπύρου που υποβλήθηκε σε λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις και θεραπείες.

«Είμαι ευγνώμων που βρέθηκε στη ζωή μου. Η Ιωάννα με βοήθησε να καταλάβω πολλά πράγματα και για τον εαυτό μου και τις αξίες της ζωής. Το πόσο σημαντικό πράγμα είναι η προσφορά και η συνεισφορά και πόσο πολύ σου δίνει πίσω. Σε κάνει να νιώθεις καλύτερος άνθρωπος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αννίτα Ναθαναήλ για την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Και συνέχισε: «Η Ιωάννα είναι πολύ καλά. Έχει ισορροπήσει. Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Της μιλάω είναι αισιόδοξη και χαρούμενη, έχει μια εξαιρετική γιατρό στο πλάι της, Υπάρχει πολύς δρόμος και διαδρομή σε αυτό το θέμα. Αλλά είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ